Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı elektriklenenler

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

linda08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
1.008
7
66
Antalya
Slm arkadaşlar, saçlarıma dip boya yada tamamen boyattıktan sonra, her yıkamada elektriklenme oluyor. Sizlerde yaşıyormusunuz ??:26:

Slm arkadaşlar, saçlarıma dip boya yada tamamen boyattıktan sonra, her yıkamada elektriklenme oluyor. Sizlerde yaşıyormusunuz ??:26:

boya kimyasal olduğu için elektiriklenme yapabilir ha birde çok yıkamadan doayıda elektiriklenme yapar.bebe yağını avucuna az miktarda dök.saç uçlarına friksiyon yap yumuşatır saçını ve yatıştırır.ben diplerinede bebe yağı ile masaj yapıp biraz bekletiyorum saçlarım çok kuru olduğunu hissettiğimde...ve güzel kokuyo bebiş gibi

boya kimyasal olduğu için elektiriklenme yapabilir ha birde çok yıkamadan doayıda elektiriklenme yapar.bebe yağını avucuna az miktarda dök.saç uçlarına friksiyon yap yumuşatır saçını ve yatıştırır.ben diplerinede bebe yağı ile masaj yapıp biraz bekletiyorum saçlarım çok kuru olduğunu hissettiğimde...ve güzel kokuyo bebiş gibi

Saçlarım kuru değil, haftada 2 kere yıkıyorum. Keratin kullanıyorum zaten saçıma, acaba havalardanmı yoksa bizlere bitkisel boya diye boyadıkları farklı birşeydenmi kaynaklanıyor.

Saçlarım kuru değil, haftada 2 kere yıkıyorum. Keratin kullanıyorum zaten saçıma, acaba havalardanmı yoksa bizlere bitkisel boya diye boyadıkları farklı birşeydenmi kaynaklanıyor.

havadanda olabilir bir sıcak bi soğuk havalar saçımızda kullandığımız fırça tarak bunlarda yapar..ve saçı çok fırçalamakta yaparmış..bitkisel boya diye birşey yokmuş.milleti kandırıyorlar saç boyaların hepsinde kimyasal içerik var.bunu bana kuaför bizzat kendi söyledi.kadınlar artık saç boyalarında bile doğallığı aradığı için böyle kandırıyorlar kadınları.

Bioblas sıvı saç kremi tavsiye edebilirim. Elseve arginine güzel seri. Bir de şampuanınıza badem yağı katmayı deneyin. Korkmayın yağ çözüldüğü için saçınız yağlı klmıyor. Saç inanılmaz parlıyor.

arkadaşlar benim saçlarım da bazen öyle elektriklenirdi ki anlatamam..

sonradan farkettim ne havadan ne sudan tek sebebi saç fırçam mış onu kullandığımda oluyordu tabi çöpü boyladı..şimdi marketten seyrek dişli bir fırça aldım ucları da yuvarlak boncuk gibi (belki marka belirtmem doğru olmaz).okadar kullanışlı ki hep yanımda taşıyorum biraz nemlendirip tarayınca yatışıyor.

kızlar bende boya yok yıpranmış saçlarım da yok ama dipleri hep elektrikli ne yapmam gerekiyor :(

Back