- Konu Sahibi angelsblue
-
ısıdan korumak istiyorsan ısıdan koruyucu sür saçına
sprey seklini korur sacının ama sertleştirir
kabarma icin benim de önerilere ihtiyacım var
mavi suyu öneriyorlar genelde fön suyu.
kozmetikçilerde var ama kuaför malzemeleri satan yerlerde daha ucuza bulabilirsin selective protek marka olanını tavsiye ederim
Yazdığınız markayı araştırdım internetten, şişesini görünce hatırladım, daha önce kozmetikçilerde görmüştüm ama ne olduğunu bilmiyordum...
Çok teşekkür ederim, ilginiz ve bilginiz için :))
ben dovein turuncu kürünü kullaniyordum, isidan korumak icin
hem saclarimi besliyordu hemde saclarim yumsacik oluyordu
simdi ise john friedanin isidan koruyan sprayini kullaniyorum... ayni sekilde saclarim yumsacik oluyor, hem saclarimi düzlestiriyor hemde formunu koruyor
ben düzlestirici kullanmasam bile bu spray saclarimi düzlestiriyor...
sac sprayini kullanmani tavsiye etmiyorum, görüntü dogal olmuyor ve saclara cok zararli...
kepek yapiyodu bende
birakali kac sene oldu ondan sonra bi kere bile kepeklenmedi saclarim...
ya canim biraz tuzlu isin acikcasi... ben 6 euro gibi birsey verdim, yani 12 tL falan
ama kiriklardan yana cok cektigim icin kaliteli birsey olsun istedim
john frieda markasinada güvendigim icin aldim.
hem yumsatiyor, hem daha cabuk düzlestiriyor, yani saclarimi daha kisa süre sicaga maruz birakiyorum, hemde dedigim gibi formunu koruyor saclar... elektiriklenme olmuyor
yok yine iyiymiş yani öle fazla değil bende maşa kullanıorum aslında bakarsan bugn yeni aldım ama nasıl bi bakım uygulayacağımı blmiorm boshayallersmile
canim hangi markayi kullanirsan kullan ama mutlaka saci isidan korumak icin bi ürün kullan...
tecrübe konusuyor... ben kullanmadim, saclarimi aylarca düzlestirdim düzlestirdim
saclarim o kdr kirildi, o kdr sagliksiz oldu ki...
sonunda kestirmek zorunda kaldim...
simdi akillandim gecte olsa :))
çok haklısın :)) bende banyodan sonra saçıma elma sirkesi+su karışımı yapıyorum krem fln yanında 0 kalır. o derece parlatıo,koruo,dolgunlaştırdığı gibi yumuşatıo,koku problemi hiç yok hemen çıkıo. ama o yıkamadan yıkamaya yine bi faydası var ama bkım ürünleri gibi olmaz...
Nasıl birşey o mavi su? Nerden alabilirim?
sirke bit yapmasın kızlar :/
ben uygulamam en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?