• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Saçı düzleştirmeden önce, düzleştirdikten sonra..

angelsblue

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
14
0
0
Ankara
Merhaba,
Ben saçı düzleştirmeden önce zarar görmesini engellemek ve saçı düzleştirdikten sonra fazla sertleştirmeden şeklini korumak için hangi ürünleri kullanabileceğimiz konusunda önerilerinizi bekliyorum...
Genelde saçımı yıkadıktan sonra kurumasınu bekleyip düzleştiriyor ve sprey sıkıyorum, ancak saçım hem kabarıyor hem de semsert oluyor. Hiçbir ürün kullanmazsam da bozuluyor.
Değişik ürünler denedim ama pek iyi sonuç alamadım.
Bu konuda kullanabileceğimiz en iyi ürünler hangileri. Deneyimlerinize dayanarak yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum... Teşekkürler...

ısıdan korumak istiyorsan ısıdan koruyucu sür saçına
sprey seklini korur sacının ama sertleştirir
kabarma icin benim de önerilere ihtiyacım var
mavi suyu öneriyorlar genelde fön suyu.

kozmetikçilerde var ama kuaför malzemeleri satan yerlerde daha ucuza bulabilirsin selective protek marka olanını tavsiye ederim

Yazdığınız markayı araştırdım internetten, şişesini görünce hatırladım, daha önce kozmetikçilerde görmüştüm ama ne olduğunu bilmiyordum...
Çok teşekkür ederim, ilginiz ve bilginiz için :))

ben dovein turuncu kürünü kullaniyordum, isidan korumak icin
hem saclarimi besliyordu hemde saclarim yumsacik oluyordu

simdi ise john friedanin isidan koruyan sprayini kullaniyorum... ayni sekilde saclarim yumsacik oluyor, hem saclarimi düzlestiriyor hemde formunu koruyor
ben düzlestirici kullanmasam bile bu spray saclarimi düzlestiriyor...

sac sprayini kullanmani tavsiye etmiyorum, görüntü dogal olmuyor ve saclara cok zararli...
kepek yapiyodu bende
birakali kac sene oldu ondan sonra bi kere bile kepeklenmedi saclarim...

ben dovein turuncu kürünü kullaniyordum, isidan korumak icin
hem saclarimi besliyordu hemde saclarim yumsacik oluyordu

simdi ise john friedanin isidan koruyan sprayini kullaniyorum... ayni sekilde saclarim yumsacik oluyor, hem saclarimi düzlestiriyor hemde formunu koruyor
ben düzlestirici kullanmasam bile bu spray saclarimi düzlestiriyor...

sac sprayini kullanmani tavsiye etmiyorum, görüntü dogal olmuyor ve saclara cok zararli...
kepek yapiyodu bende
birakali kac sene oldu ondan sonra bi kere bile kepeklenmedi saclarim...

koruyucu sprayin fiyatı ne kadrdı cnm? CADIARZU

ya canim biraz tuzlu isin acikcasi... ben 6 euro gibi birsey verdim, yani 12 tL falan
ama kiriklardan yana cok cektigim icin kaliteli birsey olsun istedim
john frieda markasinada güvendigim icin aldim.

hem yumsatiyor, hem daha cabuk düzlestiriyor, yani saclarimi daha kisa süre sicaga maruz birakiyorum, hemde dedigim gibi formunu koruyor saclar... elektiriklenme olmuyor

arkadaşlar saçları yıkadıktan sonra, hiç nem kalmayıncaya kadar, iyice fönle kurutunca fazla elektriklenmiyor..bunu kuaförüm önermişti..fazla kurutmaya zamanım olmadığı zamanlarda hafif kurutup biraz uçlarında dahi nem kalsa, hakkaten elektrikleniyor..

ya canim biraz tuzlu isin acikcasi... ben 6 euro gibi birsey verdim, yani 12 tL falan
ama kiriklardan yana cok cektigim icin kaliteli birsey olsun istedim
john frieda markasinada güvendigim icin aldim.

hem yumsatiyor, hem daha cabuk düzlestiriyor, yani saclarimi daha kisa süre sicaga maruz birakiyorum, hemde dedigim gibi formunu koruyor saclar... elektiriklenme olmuyor

yok yine iyiymiş yani öle fazla değil bende maşa kullanıorum aslında bakarsan bugn yeni aldım ama nasıl bi bakım uygulayacağımı blmiorm boshayallersmile

yok yine iyiymiş yani öle fazla değil bende maşa kullanıorum aslında bakarsan bugn yeni aldım ama nasıl bi bakım uygulayacağımı blmiorm boshayallersmile

canim hangi markayi kullanirsan kullan ama mutlaka saci isidan korumak icin bi ürün kullan...
tecrübe konusuyor... ben kullanmadim, saclarimi aylarca düzlestirdim düzlestirdim
saclarim o kdr kirildi, o kdr sagliksiz oldu ki...
sonunda kestirmek zorunda kaldim...

simdi akillandim gecte olsa :))

canim hangi markayi kullanirsan kullan ama mutlaka saci isidan korumak icin bi ürün kullan...
tecrübe konusuyor... ben kullanmadim, saclarimi aylarca düzlestirdim düzlestirdim
saclarim o kdr kirildi, o kdr sagliksiz oldu ki...
sonunda kestirmek zorunda kaldim...

simdi akillandim gecte olsa :))

çok haklısın :)) bende banyodan sonra saçıma elma sirkesi+su karışımı yapıyorum krem fln yanında 0 kalır. o derece parlatıo,koruo,dolgunlaştırdığı gibi yumuşatıo,koku problemi hiç yok hemen çıkıo. ama o yıkamadan yıkamaya yine bi faydası var ama bkım ürünleri gibi olmaz...

aa bak onu ilk defa duyuyorum... elma sirkesinin bi cok seye fayda ettigini biliyordumda saca uygulandigini ilk defa duydum

ama ben kokosum biraz, saclarimin mis gibi kokmasina bayiliyorum :))

çok haklısın :)) bende banyodan sonra saçıma elma sirkesi+su karışımı yapıyorum krem fln yanında 0 kalır. o derece parlatıo,koruo,dolgunlaştırdığı gibi yumuşatıo,koku problemi hiç yok hemen çıkıo. ama o yıkamadan yıkamaya yine bi faydası var ama bkım ürünleri gibi olmaz...

anlatayım hemen saçlarını şampuanla yıkadıkdan sonra yani tüm işlerin bittiğinde bi derin bi kaba su koy dilediğin kadarda elma sirkesi ne kadar çok o kadar iyi ama herşeyin fazlası fazla :))) sonra saçlarına başka su fln dökme sıkma bile. hemen havluyu al o ıslağıyla sar.en az 10 dk bi beklesin saç bi emsin sonra kurulayabilirsin zaten havlu hemen alıo kokusunu hiç şüphen olmasın şampuan kokmaya başlıo. kolay taranırken dediğimin faydalı olduğunu orda anlıcaksındır eminim :)) bnm saçlarım sevmediğim tarzda kabarıklığı vardı. onu çözdü sağolsun yani eskisine göre. hala var oda normal kalın telli sonuçta :) memnun kalcağından şüphem yok ;))

sirke bit yapmasın kızlar :/
ben uygulamam en azından

yağlı saçım olduğu halde neredeyse 1 senedir uyguluyorum hiç öle bi sorunum yok ki bit yağlı yerde olur. ayrıca sirke temizlik maddesi olarak kullanıldığı gibi herşeye de faydası var öyle bi sıkıntı olcağını düşünmüyorum ben ;)

yaglı saçta kullanıldıgında yagı dengeliyor saç diplerini gayette güzel temizliyor :)
şampuan o kadar güzel temizlemiyor :p

mavi suyu kullanmanızı tavsiye ederim
yumuşacık yapıyor saçı ısıdanda koruyor:)

Back