• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçı bir gün arayla boyamak

ikoloji

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2007
187
-12
641
İstanbul
Kızlar bugun ılk defa sacımı boyadım palette deluxe fındık kabugu rengı ile ama sacımın kendı rengı acık olmasına ragmen kutudakı renk gibi olmadı cok koyu durdu fındık kabugu.Yarın aynı boyadan bir daha alıp boyasam kutudakı renk gıbı olur mu satın aldıgım yerdekı kadın ıkıncı boyamanda tam rengini bulur demişti.Bır gun arayla sac boyamanın saça zararı olur mu kızlar bu konuda acemıyım

Kızlar bugun ılk defa sacımı boyadım palette deluxe fındık kabugu rengı ile ama sacımın kendı rengı acık olmasına ragmen kutudakı renk gibi olmadı cok koyu durdu fındık kabugu.Yarın aynı boyadan bir daha alıp boyasam kutudakı renk gıbı olur mu satın aldıgım yerdekı kadın ıkıncı boyamanda tam rengini bulur demişti.Bır gun arayla sac boyamanın saça zararı olur mu kızlar bu konuda acemıyım

boyanın saça gözle görülür ilk boyamalarında bir zararı olmaz ama bir kaç gün bekle bir kaç kez yıka sonra boya ikinciye renk tutması içn
birde kutuda görünen renklerin tutması içn saçın renginin önceden açılması gerekiyorki üzerine renk tam otursun

evet saclarım cok ınce tellı pekı yıkandıkca acılır mı sacımın rengı sevmedım ben bu fındık kabugunu:(

kızlar aradan gün degil hafta geçsin yoksa saçlar mahfolur tavsiyem size 1 hafta geçsin sonra boyama yapabilirsiniz

belki bu video size fikir verebilir:80:
Saçlarım sık boyanmaktan yıprandı, ne yapmalıyım? - UZMANTV

saçım koyu oldu demişsiniz sanırım zarar vermese bile 2.kez boyamayla renk daha çok tutacağı için daha da koyulaşacaktır bazı arkadaşlar beyaz sabunla sık sık yıkayarak saçlarındaki boyayı bir iki ton açtıklarını yazmışlar ben denemedim ama forumlarda deneyenleri gördüm açıldı rengi diyorlar gerçi biraz sertleştiriyormuş ama saç kremiyle hemen düzeliyor diyorla birde onları bir inceleyin isterseniz kolay gelsin:80:
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/254636-beyaz-sabun-mucizesi.html

canım aynı renk olurmu bilmem ama ben sarıya boyuyorum saçlarımı bir haftasonu pazar gunu boyadım yeşil gibi oldu cok moralim bozuldu yıkandım kuruladım tekrar boyadım diger gun okul vardı cok taktım kafaya ve tekrar boyadım baska bi zaman gene aynı sey olmustu gene boyamıstı zaten cok yıpranmıs saclarım o yuzden pek bi fark olmadı ama daha cok yanmada olmadı ama tabi sen genede guvenme bana canım kotu bi sonuca neden olmak istemem ama dedigin renklerde yanma olacagını hiiç sanmıyorum

merhaba...ben önceleri siyaha boyadığım saçımı 1 hafta önce kuaförde açtırdım ve boyattım..şimdi renginden hiç memnun değilim..tekrar boyamak istiyorum..sizce ne kadar süre geçmesi gerek??

Back