Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış SaçlarSaçı banyodan sonra ıslakken taramak mı daha iyi?
hayır canım iyi değil. saçını havluyla sar biraz suyunu alsın nemli bir şekilde tara. saç ıslakken çok hassas olur ve kırılır kuruykende tarama kuru saçı tarayınca yolmuş olursun aynı şekilde yine kırılır. nemliii saçç taramak için en sağlıklısı :)
Biraz kuruttuktan sonra çok değil taramalısın. Ben öyle yapıyorum ve kesinlikle kurutma makinesi kullanmamaya özen gösteriyorum. Saç düzleştirmeye de elveda ettim zaten saçlarım düz.
saçını banyo yaparken ıslak bir şekilde,kremini sürdükten sonra ilk önce uçlarını sonra tepesini taramalısın hem kırılmaz hemde kremli olduğu için daha kolay taranır,saçın dökülmez
walla kızlar bende saçlarım ıslakken tararım bazende hıc taramam kendılıgıden acılır boyadan su anda her ne kadar saclarımı kaybetsemde eskıden yanı öle yapardım hüüü ((