Saç Rengi ve Saç Boyama Saçı açtıktan sonra sarıya boyamak

Whateverrrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2019
20
2
1
30
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim :) benim bir sorum olacaktı ben evde saçlarımı palette açıcı ile açıp sarıya boyamayı düsünüyorum saçlarım suan kumral ama boyalı ben açtıktan sonra hangi markanın sarısıyla boyamalıyım o açıldıktan sonraki turunculuğu alsın ve aktıkca turuncu olmayacak bir sarı istiyorum bir öneriniz var mi?

İstediğim saç rengi de su sekilde

Eklentiler

• images (9).jpeg
    39,9 KB · Görüntüleme: 98
  • images (6).jpeg
    19,6 KB · Görüntüleme: 122
  • images (5).jpeg
    44,5 KB · Görüntüleme: 103
saclarımı hiç boyamadım boyatmadım ama televiyonlardan görüyoruz Bir anda sarı yaparsan bence saç rengin hafif yeşil gibi olur o yüzden yavaş yavaş aç koyu kumralsa once açık kumrala boya da sonra bır sonraki numarasına boya bir anda boyarsan güzel durmaz bence

Teşekkür ederim ama açıp boyuycam zaten zaten açtığımda çiğ bir sarı oluyor ama o çiğ sarılığı güzel bir sarıya cevirmek istiyorum

Kuaför destegi al gecen bir ögrenci arkadasımız cok muzdaripti bu durumdan .yada kuagör malzemesi arastır onlardan kullan yukarıdaki sacı yakalaman cok zor nice kuafor bile bu sacı cıkaramaz benim saclarım sarı olmasına ragmen birkez kendim boyadım hayatımda berbattı .. umarım istediginiz sonucu alırsınız.

ben aynını yaptım harıka sonuc aldım, hatta acıcı olarak koleston üsütne de palette küllü açık sarı yapmanız gerekıyor, gayet iyi oldu sonuc

devamında hep ''küllü açık sarı'' boyarsanız turunculaşma yada kızıllık olmaz, zaten ben bayaa araştırıp öyle yapmıştım, küllü açık sarının özelliği zaten kızıllık yapmaması

Sevindim bende aynısını yapabilirim o zaman :) peki sonradan turunculaşma oldu mu aktıkca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…