Saç Rengi ve Saç Boyama Saçı açmadan bakırdan direk küllüye geçiş mümkün mü?

Mimi_

Bloğuma davetlisiniz..:)
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
135
1
296
İzmir
Merhaba hanımlar. Saçlarım bir yıldan fazla süredir bakır- turuncu tonlarında. Artık bu renkten sıkıldım ve hem turunculuğu yok etmek hem de tatlı doğal bir renk elde etmek adına açık küllü kumral ya da küllü koyu sarı renklerinden birini uygulamaya karar verdim. Piyasada yaptığım araştırmalar sonucu, Loreal recital preference 7.1 islande rengini uygulamayı düşünüyorum. Alt rengim turuncu olduğu için aşırı yeşillik ya da grilikle karşılaşma şansım yok bundan korkmuyorum ama ya saçma sapan bir şeye dönüşürse kafam diye biraz tırsıyorum. Soru şu ki; saçlarımı açmadan bu orta tondaki turuncunun üstüne direk küllü kumral uygularsam ne olur? Olur mu?

direkt gümüş, gri veya gümüş-gri adı her ne şekildeyse bunu bulup boyamalısın bence canım.
bunları henüz denemedim, çünkü ben de arıyorum çevremde...
diğerleriyle uğraşmaktan bıkarsın.
o elindeki küllü kumrala (yarım tüp olarak)birkaç ton koyu bir ana ton karıştırırsan(5.0 4.0 gibi) o da doğal olur yalnız.Bunu denemiştim.

Dayanamadım gittim aldım 7.1 islande boyadım. Şuanda yıkamak için bekliyorum bakalım nasıl olacak :)

Boyadım! Hala bakır ışıltılar var ışıkta, ama ilk boyama için o tupturuncu saçı gayet de iyi kapattı. Bakın

Son düzenleme:
Canım NOX diye bi marka var onun yoğun grisini al bak rengin adı yoğun gri
hazırla tüm saçına yedir tarayarak bi 9-10 dk bekle yıka inan çok güzel bi kül veriyo saçlara

Canım NOX diye bi marka var onun yoğun grisini al bak rengin adı yoğun gri
hazırla tüm saçına yedir tarayarak bi 9-10 dk bekle yıka inan çok güzel bi kül veriyo saçlara
sağol canım önerin için, bir kaç kez daha küllü tonlarla yaparsam kapanır gibime geliyor ki ilk boyamada bile baya kapandı. Hoşuma gitti renk :)) güzel olmuş mu bu haliyle?

sağol canım önerin için, bir kaç kez daha küllü tonlarla yaparsam kapanır gibime geliyor ki ilk boyamada bile baya kapandı. Hoşuma gitti renk :)) güzel olmuş mu bu haliyle?

canım bence hoş olmuş tenine bayağı gitmiş
dediğim griyi 30 vol. ile kullanırsan çok hoş bi küllü ton olur
ama fazla değil 10 dkbekletsen yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…