Saç Rengi ve Saç Boyama saçı açma

moonromanticism

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
37
0
36
İçel Mersin
saçlarımı yıllardır sürekli siyaha boyuyordum. sonra 6-7 ay hiç boyaamadım ve kısalttırdım biraz da. kızıla dönmek istiyordum palette tutkulu kızıl uyguladım ama tahmin edeceğiniz gibi uçlar tutmadı. dipler tuttu.
düzeltebilmek için palette açıcı kullandım 45 dk kadar beklettim ama saçlarımın uçları yine pek açılmadı...
1. sorum :ben mi başaramadım yoksa açılmadığı oluyor mu?? uygulayan varsa sizler nasıl yaptınız??
neyse konuya devam edeyim.. açtıktan sonra garnier bakır alevi kullandım ama açılma konusunda pek işe yaramadı.
şimdi 2 aydır boyamıyorum.
2. sorum: şimdi saçlarımı boyasam başka bir renge tutarmı. yoksa açmam mı gerekiyor açmam gerekiyoorsa siz nasıl uyguluyorsunuz? tarayarak mı vss...
bu arada benm istediğim renk altın karamel...
çok uzun yazdıysam kusura bakmayın teşekkürler şimdiden

aynı sorun bendede var saçlarımı siyaha boyadım boyamaz olaydım kurtulamıyorum :2::2: palette saç açıcı alacaktım ama elim gitti gitti geldi birtürlü cesaret edemedim saçlarımın dipleri kahvemsi bişey uçları siyah ortalar kendi halinde tuhaf bişey offfff nasıl kurtulacağız bu siyahlardan biz

canım mesaj hakkım falan yetmediği için koyamıyorum.. zaten çok sık fotograf çekilen biri değilim bu kızıl haliyle güneşte çekilmiş bi resim yok... ama şunu söyleyebilirim eskisi kadar uçlarıyla arada renk farkı kalmamış gibi duruyor.. ışıkta kızıl yanii 2 ayda da dip geldi sadece

bu arada haklısın canım eskiden siyahtan hiç vaazgeçmem gibi geliyordu ama 4-5 senede bıktım sonunda ben de =) bi kurtulabilsemm ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…