- Konu Sahibi moonromanticism
saçlarımı yıllardır sürekli siyaha boyuyordum. sonra 6-7 ay hiç boyaamadım ve kısalttırdım biraz da. kızıla dönmek istiyordum palette tutkulu kızıl uyguladım ama tahmin edeceğiniz gibi uçlar tutmadı. dipler tuttu.
düzeltebilmek için palette açıcı kullandım 45 dk kadar beklettim ama saçlarımın uçları yine pek açılmadı...
1. sorum :ben mi başaramadım yoksa açılmadığı oluyor mu?? uygulayan varsa sizler nasıl yaptınız??
neyse konuya devam edeyim.. açtıktan sonra garnier bakır alevi kullandım ama açılma konusunda pek işe yaramadı.
şimdi 2 aydır boyamıyorum.
2. sorum: şimdi saçlarımı boyasam başka bir renge tutarmı. yoksa açmam mı gerekiyor açmam gerekiyoorsa siz nasıl uyguluyorsunuz? tarayarak mı vss...
bu arada benm istediğim renk altın karamel...
çok uzun yazdıysam kusura bakmayın teşekkürler şimdiden
düzeltebilmek için palette açıcı kullandım 45 dk kadar beklettim ama saçlarımın uçları yine pek açılmadı...
1. sorum :ben mi başaramadım yoksa açılmadığı oluyor mu?? uygulayan varsa sizler nasıl yaptınız??
neyse konuya devam edeyim.. açtıktan sonra garnier bakır alevi kullandım ama açılma konusunda pek işe yaramadı.
şimdi 2 aydır boyamıyorum.
2. sorum: şimdi saçlarımı boyasam başka bir renge tutarmı. yoksa açmam mı gerekiyor açmam gerekiyoorsa siz nasıl uyguluyorsunuz? tarayarak mı vss...
bu arada benm istediğim renk altın karamel...
çok uzun yazdıysam kusura bakmayın teşekkürler şimdiden