• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sacboyama

askprensesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2007
412
1
96
39
- Yurtdışı
arkadaslar ben hamileyim ve bu ayz tr tataile gidiyorum yanlizben acimi boyatmayi dusunuyorum acaba sakincalimi hamilelikte kimisi hayir diyor kimsii evet diyor bilemiyorum tam fikri olan bilen varsa yassin lutfennnn

bide arakdaslar ben sacima hint kinasi yaktim bir sene once siyah renkte acaba onu acip boya yapabilrilermi yada boya tutarmi sagolun bilgileriniz icin

ben çocuk gelişimii mezunuuyum hamıleyken saç boyamak gercekten zararlı boyamayın derim.braz daha bekleyın siyah rengi actırmak da cok zor saclarınız mahvoluo

boya olmaz hamıleykken sabret dogumdan sonra boyatırsın kanserojen maddeler var bılıyosunkı boyada oyüzden zararlı

ilk üç ay bebeklerde organogenez dediğimiz organların oluşum dönemidir.bu dönemde kesinlikle saç boyama tavsiye edilmez.eğer saçlarınızı boyayacaksanız ilk üç aydan sonra ve bitkisel ürünler kullanarak boyamanızı tavsiye ederim.ama doğuma kadar boyamamak en güzeli tabi!!!

cnmm ilk aylarda boyanmaması gerekiyormuş....5-6 ayda boyamanın zararı yok derler.ama ben olsam booyamam içim rahat etmez..dogum yapana kdr acaba zararı oldumu bebege diye vevese yaparım kesin..çok güzel saç bantları varr onlardan kullan beyaz yerlerii dikat çekmes..

Back