Kızlar sacıma ılık zeytınyagı surdum ve oyle uyumayı dusunuyorum daha ıyı emsın daha ıyı beslesın dıye :) ama acıkcası ya bıtlenırsem korkusu sarmadı degıl aklımı :) bıtlenır mıyım acaba ya bı yardımcı olun :)
Kızlar sacıma ılık zeytınyagı surdum ve oyle uyumayı dusunuyorum daha ıyı emsın daha ıyı beslesın dıye :) ama acıkcası ya bıtlenırsem korkusu sarmadı degıl aklımı :) bıtlenır mıyım acaba ya bı yardımcı olun :)
bitlenmezsin merak etme.bit hayvanlardan ağaçlardan falan geçer insana zeytinyağından geçmez.ben de bazen saçıma zeytinyağı sürüp yatıyorum yalnız saçını çok iyi paketlemen lazım bütün yastık yağ olur yoksa.saçlarını streç filmle sar önce sonra yastığına poşet geçir üstüne havlu ser öyle yat
strec fılmle sarıp yatmıstım bıtlenmedım allaha sukur :) ama bende sacı besledıgıne ymusatıgına pek ınanmıyorum artık bır kac defa denedım tek basına aynı sertlıkte kaldı saclarım .s ama kur olarak deneyınce faydası oluyor
Aman aman yağlardan uzak dur. bence bakım keratini sür ipek gibi yapıyo ve besliyo saçı kuaförüm bana keratın kullanmamı önerdi. bende onu tavsiye ederim sana. bende bikere bebek yağı sürmüştüm sürmez olaydım hep böle bi ıslak havası nemli havası vardı hiç kurumadı ve gıcık olmustum :S