• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saça parlaklık vermek ve uzatmak!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

damlamsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
13
1
86
36
Balıkesir
arkadaşlar öncelikler merhaba..

bu forumda okudugum karanfil yöntemiyle saçlarım nasıl tatlılaştı anlatamam düzleştirmeye bile ihtiyaç duymuyorum ve herkes parfümümü değiştirip değiştirmediğimi soruyor..

bugün kurstaki hocamla paylaştım bunu ve o da saça parlaklık vermek için lavantayı kaynatıp saçına sürdüğünden bahsetti bilimsel olarakda saç için lavanta faydalıymış.. (kadının şaçları bir güzel bir güzel :18:) ama eski havlu kullanmak gerekiyormuş çünkü lavanta bütün havluları sarartmış..

gel gelelim saç uzatmaya...
ben bunu internetten okuyup denemiştim..

malzemeler
2 havuç
1 yumurta
3 su bardagı su

arkadaşlar önce suyu kaynatıyoruz sonra rendelenmiş havuçlarımızı suya katıp 30 dakika daha kaynatıyoruz sonra suyu süzüyoruz ve bu suyun içine 1 yumurtayı kırıp çırpıyoruz.. su sıcakken kırmayı denemeyin çünkü yumurta pişiyormuş :30: sonra bu karışımı saçımıza sürüp 30 dakika bekletiyoruz..

merka etmeyin kokmuyor haftada 2 kezmiş ben zamanım olmadığı için 1 hafta deneyebildim ama hiç uzamayan saçlarım 1 ay sonunda 6 cm fark attı :66:

Back