- 27 Mayıs 2016
- 20
- 2
- 27
-
- Konu Sahibi deeerrryyyaaa
saçın ne renkti ?Ben kapalıyım ve saçımın dökülmesinden şikayetçi olarak 2 ay önce kına koydum saçıma kınayı annem hazırladı demlenmiş çay ile yaptı ve rengi çok güzel çıktı başlarda çok kızıl geldi ama iki üç yikamadan sonra çok güzel bir rengi olmuştu.
boyamayı düşünmüyorum zaten saça çok faydalıymış benim saçım çok azdaKınanin rengi ile oynanamaz. Saçın siyaha yakın ise kahve tonları yakalarsn güneşte kızılımsı parlar ama hayal ettiğin gibi açık kahve ton yakalayamazsın canım. Bir kuaför olarak söylüyorum bunu iyi dusun kına yaparken saçına. Saçını bir kere bile boyama işlemine alistirirsan başka renkler de istersin o zaman da zor geçersin başka renge çünkü saçtan en zor akıntılan boya kınadır... ama dediğim gibi sadece kına yaparım kimayasala girmem diyorsan da öyle çok sevimli renkler elde edemezsin
Kına yakmayın bence kızılımsı morumsu oluyor Güneş'te felan hiç hoş değilarkadaşlar benim saçım siyaha yakın kahve bugüne kadar hiç boyamadım. Kına yakmak istiyorum açık kahve olması için içine ne koymalıyım? direk yaksam rengi çıkar mı?
Tamam o zaman kına yapabilirsin ama öyle çok farklı bisey bekleme kına sonuçta ... ama koyu tonlarda kahve yakalarsn güneşte çok güzel parlama yapar. Bir öneri daha söylemek gerekirse bal,hakiki zeytinyağı bir tane yumurtayı karıştır saçına sur 45 dakika beklet sonra yıka. Haftada 3 defa yap bunu zamanla çok fark göreceksin. Hem gurlesme hem canlanma ve parlaklık olacakboyamayı düşünmüyorum zaten saça çok faydalıymış benim saçım çok azda
Koyu kahve rengi saçlarımsaçın ne renkti ?
birde saçlarımın önünde hiç uzamayan kısa kısa saçlar var gıcık oluyorum belki kına iyi gelir diye düşünmüştümTamam o zaman kına yapabilirsin ama öyle çok farklı bisey bekleme kına sonuçta ... ama koyu tonlarda kahve yakalarsn güneşte çok güzel parlama yapar. Bir öneri daha söylemek gerekirse bal,hakiki zeytinyağı bir tane yumurtayı karıştır saçına sur 45 dakika beklet sonra yıka. Haftada 3 defa yap bunu zamanla çok fark göreceksin. Hem gurlesme hem canlanma ve parlaklık olacak
Onlar bebe saçları uzamazlar eger aynı şeylerden bahsediyorsak. Ama iyi gelir besler toparlar ..birde saçlarımın önünde hiç uzamayan kısa kısa saçlar var gıcık oluyorum belki kına iyi gelir diye düşünmüştüm
Kına onlara iyi gelmez. Saçı da arttırmaz, sadece dökülme geçici bir süreliğine azalıyor sonra eski haline geliyor.birde saçlarımın önünde hiç uzamayan kısa kısa saçlar var gıcık oluyorum belki kına iyi gelir diye düşünmüştüm
saçlarım hiç boya görmedi koyu kestane doğal rengim. saçımda hacim olmasını ıstedıgım ıcın kına yapmak ıstıyorum ama tam kızıl olmasını ıstemıyırum esmer bı tip oldugum ıcın yakımsayacagını duusnıyorum. tam kızıl olmaması ıcın ne yapmam gerekırKınanin rengi ile oynanamaz. Saçın siyaha yakın ise kahve tonları yakalarsn güneşte kızılımsı parlar ama hayal ettiğin gibi açık kahve ton yakalayamazsın canım. Bir kuaför olarak söylüyorum bunu iyi dusun kına yaparken saçına. Saçını bir kere bile boyama işlemine alistirirsan başka renkler de istersin o zaman da zor geçersin başka renge çünkü saçtan en zor akıntılan boya kınadır... ama dediğim gibi sadece kına yaparım kimayasala girmem diyorsan da öyle çok sevimli renkler elde edemezsin
Kına taşı, kaynamış ceviz kabuğu suyu ya da demlenmiş siyah çay ile daha koyu hale getirebilirsinizsaçlarım hiç boya görmedi koyu kestane doğal rengim. saçımda hacim olmasını ıstedıgım ıcın kına yapmak ıstıyorum ama tam kızıl olmasını ıstemıyırum esmer bı tip oldugum ıcın yakımsayacagını duusnıyorum. tam kızıl olmaması ıcın ne yapmam gerekır