Saç Rengi ve Saç Boyama Saça kına yakmak:)

superisiii

mert'in koca bebeği:))
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
844
1
46
İzmir
kızlar saçıma kına yakıcam ama koyu renk girmesi için ne karıştırabilirim tecrübelilerden yardım istiyorummm:13:

Ben çok tecrübeliyim Canım kızıllık kesinlikle yok olmaz önce onu söylim. Koyultmak için içine çivit rastık veya ceviz kabuğunu haşlayıp onun suyundan koyabilirsin. Birde kahvede rengi koyultuyor Bende saçlarıma kına yakıyorum

hmm anladım canım peki içine hint kınası karıştırsam zararı olur mu?

Canım valla ben kınanın kendi özelliğini bozma derim. Hint kınası karıştırınca nasıl olur bilemem ama hint kınasına zararlı diyen kesim çok fazla riske atma istersen saçlarını:26: Ben kınayla ilgili konu açmıştım resimlerimde var orda tarifle beraber. Sen nasıl bir renk istioyrsn saçlarının şuanki rengi ne acaba

nereye açtın canım bende şimdi senden resim isteyecektimşu anki rengi üstler kumral altlar siyah..

nereye açtın canım bende şimdi senden resim isteyecektimşu anki rengi üstler kumral altlar siyah..

profilimden görebilirsin canım .Saçlarıma kına yaptım(resimli) diye saç boyama bölümünde açtım baya resim var orda. Benimde üstler küllü kestane rengi gibi kendi rengimdi altlar mavi siyahtı

saçıma kınayı yaktık kızlar şu anda kafamdaBakalım nasıl bişiy çıkıcak çok merak ediyorum valla evde ne bulduysak koyduk içine

hint kınasıyla en içli dışlı olan benim nefret ettim bence normal boyayla boyayın.kızıllıık hiç kaybolmuyor boya tutmuyor üstüne.saçlarım şimdi uzadı kestirdim o kısımları.normal hint kınasına hiçbişey katmadan simsiyah zaten :) ama zararlıymış rahim kanseri olabilirmiş saç derisine değdirmeseniz bile saçlardan kana karışıyormuş bence riske girmeyin

Bir kaç kez kına yaptım saçlarıma..Ve her defasında pişman oldum..Bir daha da asla yaptırmam..Saçları asla yumuşacık falan yapmıyor..Tam aksine fena halde kurutuyor..Kurtulması da çok zor kınadan..Hiç tavsiye etmem açıkçası..Tabi siz bilirsiniz....

bu hint kınaları 1 tl lik kınalar sakın denemeyin saçlarınıza faydasından çok zararı var fayda göremezsiniz yani ama doğal kına farklı isdeyenler onu yapsın genede boya gibisi yok isdediğin zaman değişebilirsin rengini

Güzel olmuş canım :)
Kına saçları yumuşacık yapıyor diyorlar ama , bilemiyorum :/
teşekkürler canım

kina saclara zararliymis dogru mu ??

sac diplerini kurutuyormus yani..öyle duymustum

kızlar saçıma kına yakaldan beri hiç keşke yapmasaydım demedim çünkü saçlarımı çok besledi çok dolgun duruyo ve yumuşacık.Rengide çok hoş oldu resimdede görmüşsünüzdür beyaz tenli olduğum için çok da yakıştı..Bana kuaförüm bile kızmıştı niye yaptın saçın kurur diye ama hiç öyle kuruma görmedim memnunum yani

benim saçlarım boyalı ve karamel tonlarda bende turuncu olmasın ve yoğun kızıl olsun istiyorum ne yapabilirim koyu kızıl istemiyorum

bende yakıyorum saçıma kına annem saçlarımı beslesin diye has zeytinyağıyla karıyordu kınayı hatta ben son yaktığımda alamamıştım ama içine bepantene ampulleri var onlardan da koyarsanız saçlarınız kurumaz hatta beslenirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…