How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Şekillendiriciler saça ıslak görünüm?

akpak

maşallah kızıma
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
1.926
14
116
Diğer
saça ıslak görünümü nasıl veriliyor?
detaylı olarak anlatabilecek var mı?
internette kaynak bulamadım :(

lorealin absolute wet diye bir jölesi vardı ama hala varmı bilmiyorum saçları yapıştırmıyor ve absolute ıslak:))

ıslak görünüm veren bir jöle var saçlarımı ısladım jöleyi sürdüm
saçlarım kurunca yine kabardı
dalga dalga ıslak gibi olmuyor ama bebe yağını yarın deneyeceğim kızımdan fırsatım olursa

ıslak görünüm veren bir jöle var saçlarımı ısladım jöleyi sürdüm
saçlarım kurunca yine kabardı
dalga dalga ıslak gibi olmuyor ama bebe yağını yarın deneyeceğim kızımdan fırsatım olursa

cnm bebe yağını ben de kullanıyorum ama istediğin etkiyi vereceğni sanmıyorum az kullnman gerekir ztn bir iki damla kadar o da bir işe yaramaz sadece saçı yumuşatıyor daha fazlası saçlarını ıslak değil yağlı gösterir.

cnm jöle kullnman şart değilse ıslak köpükler var taft ya da lorealde vardı...benim sınıftan bir arkadaşım senin istediğin gibi yapıyor saçlarını sürekli ve köpük kullndığını söylüyor bir araştır bulursun istediğin gibi..

joleyi suyla karıştır sprey şişesine koy saçı kuruyken yada duştan snra iyice sık spreyden sonra şekil verrr hem sabitliyor sertleştirmeden hemde ıslak gibi görünüyor

Back