Doğal Saç Bakım Kürleri Saça Disardan Uygulanan Bakımların Faydası Yokmuş

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
yaaaaa bir guvendıgımız dısarıdan careler vardı odamı tukendı artık :bbo:

cok dogru haaD'm =)) denqelı beslenmek ve sac ıcın dogru vıtamınlerı aLmak cok önemLi =)

Benim çok yıpranmış saçlarım vardı..Sarımsak vs.. yağlı maskeler yaptım...1ayda 10 cm uzattım.
1yıldır kullanmıyorum ama çok güzel saçlarım var
Parlak va kalın telli

Eğer dıştan sürmenin faydası yoksa yüzümüze krem vs de sürmeyelim..Kırışık kremleri vs de bi işe yaramaz! lmaz:

bence dışardan uygulanan bakımların faydası var ama içerden aldığımız vitaminlerin %25 kadardır..

1 ay 10 cm ha ... vay be ne güzel yalan söylüyorsun

ben maskeler yapıyorum düzenli olarak saçlarıma çok büyük değişim var.valla aldığımız vitaminlerin yararı vardır kesin ama maskeler de çok çok işe yarıyor. tabii başarıya ulaşmanın sırrı düzenli uygulamaktan geçiyor.yoksa arasıra akla gelince yapılan maskenin hiçbir faydası olamaz. yaşasın evde yapılan doğal maskelerrrr

bence arkadaslar dısardan yapılanların etkısı var.
Dun aksam yasadığım olay aklıma geldi: ayak bileğimi burktum zor yuruyordum, bengay surdum sabaha agrısı gectı....

kaşlarım cok ınceydı sarımsak surdum , gayet olumlu sonuc aldım, ellerim catladı krem surdum gecti , ee bunlar ıcten mı onarıldı? hayır dısardan derım emdı ve etksını gosterdı. sac maskelerıde oyle .. sac derısı bosu bosuna emmıyor o maskeyı. hele basa bone gecırılıp yapanlarda sacın emıcılıgını ve gelısımını gayet ıyı bır sekılde gorebılırsınız. sankı sız hıc kullanmadınız sampuanınızda kuru sac ıcın , yıpranmıs sac ıcın, yağlı sac ıcın. !!!!!!!!!!!!

Hepsi bir bütün bence

Bence de hem dışardan hep içerden bakım yapmak lazım.Dengeli beslenmek daha büyük önem taşıyo gerçi.

tabikide hiçbişey yemessen sadece bakım yaparsan saç uzamaaz. normal beslenen bir kişi yaparsa bu bakımları etkisini görür ama. ben mesela havuc günde 4-5 tane yerim. uzattığını bilmiyordum şimdi suyuna da saçıma sürüyorum..gayet normal beslendiğim içinde bakımların sonucunu alıyorum. belki sacını ayda 10 cm uzatan arkadaş protein agırlıklı besleniyor. siz eger bakımla saçın uzayacağına inamıyorsanız bu topiklerde ne işiniz var anlamadımm.birde arkadaşa yalancı muamelesi yapmışlar . !!! ..

dışardan naparsanız yapın(yapalım) içerden bişiler eksikse olmuyoo
örnek dökülme..
naparsam yapim durmuyoo içten önce düzeltmem lazım ki sonra dıştan bakım yapim..
vitamin ve kansızlık saçların baş düşmanı..

Kesinlikle katılmıyorum, dışarıdan yapılan bakımların etkisi olmuyor olsaydı saçları dökülen erkeklere ve bayanlara harici bakım tonikleri uygulanmazdı bkz Revigen, Revivogen, Minoxil, Minoxidil ve içlerinde en güçlü olanı Rogain...

Harici kullanımda saç çıkarttığı zaten dünyaca bilinen bir şey... Her yazılan çizilene inanmamak lazım...En basit örneği burada bakım kürleri uygulayan biz hanımlar... Ben şahsen yaptığım bu bakımlar sayesinde saçlarımın ihtiyaçlarını karşılayabiliyorum... Bakımları kestiğimde ise kötüye doğru gidiş olduğu gözle görüşür biçimde anlaşılıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…