G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
-
walla bende inanmıyorum.öğrenciyim son derece bozuk bir beslenme düzenim var ama ona rağmen saçlarım çok iyi durumda.küçükken annem sağlıklı beslenmemize çok dikkat ederdi ama ona rağmen son derece ince ve az saçım vardı büyüyüpte evden uzaklaşınca sürekli hazır yemekler yemeye başladım ve nerdeyse hiç meyve yemem ama saçlarıma uyguladığım yağ saçımı çoğalttı ve güçlendirdi ben sadece uzar ve eski cansızlığında kalır diyodum uzun bi süre ara verdim ve saçlarım hala aynı mevsimsel olarak çok az dökülüyo ve sürekli renk değiştirdiğim halde son derece az kırıklara sahip ve hiç yanmadı
canım ben o yağın ne olduğunu bilmeden fransadan almıştım ama hint yağıymış.saça sürüyosun sıcak bir havluya sarıp yarım saat bekletiyosun birde çok sık pilav ye:))bu arada yağı ısıtıpta sürebilirsin illede sıcak havlu yapman gerekmez
canım ben o yağın ne olduğunu bilmeden fransadan almıştım ama hint yağıymış.saça sürüyosun sıcak bir havluya sarıp yarım saat bekletiyosun birde çok sık pilav ye:))bu arada yağı ısıtıpta sürebilirsin illede sıcak havlu yapman gerekmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?