• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saça Cila yapmayı bilen var mı?

illa kendin yapmak istiyorsan bende hafif koyultmak için balyajlarım için kendim cila yapmıştım.
mesela küllü yapmak istiyorsan herneyse istediğin tonda boyayı al normal hazırla içine 2 3 kaşık şampuan dök ne olduğu farketmez. sonra o boyayı 10 15 dk beklet çok bekletme ben 20 dk beklettim baya açıktı koyultmak istiyordum inşallah güzel bir sonuç elde edersin bu arada saç rengin bence çok yakışmış

illa kendin yapmak istiyorsan bende hafif koyultmak için balyajlarım için kendim cila yapmıştım.
mesela küllü yapmak istiyorsan herneyse istediğin tonda boyayı al normal hazırla içine 2 3 kaşık şampuan dök ne olduğu farketmez. sonra o boyayı 10 15 dk beklet çok bekletme ben 20 dk beklettim baya açıktı koyultmak istiyordum inşallah güzel bir sonuç elde edersin bu arada saç rengin bence çok yakışmış

dediğin gibi yaparsam kaç ton koyulaşır peki ?

sen ne renge boyamıştın peki

Aslında kuaför boyadı. renk kataloğunda bal sarı dıye gecıyordu ama küllü bi sarı gibiydi.loreal excellence 8.1 numara olabılır koyu sarı küllü.
ama kutu boyaları bellı olmuyor. başka renklerde çıkabilir saçını rıske atma bence.Ya kufore yaptır yada degıstırme rengı guzel sana çok yakışmış.

Son düzenleme:
Back