Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatmak için rus menşeyli hardal maskesine başlıyorum

norwegian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
10.254
7.410
merhaba arkadaşlar
saçlarım uçlarıda kırık olduğundan mı bilinmez kaç yıldır aynı boyda kaldılar uzama yok uçlarını da aldırıyorum fayda etmiyor.. rusça bir siteden bulduğum bu maskeyi yapacağım çok popüler olduğundan işe yarayacağını düşünüyorum maske tarifi ve uygulayan bayanların resimleri de bunlar.

Yavaş uzayan saçlar için bu saç maskesi uzamayı hızlandırır.

Maske tarifi :

1. 1-2 çorba kaşık toz hardal.

2. 1 çorba kaşık şeker .

3. 1 yumurta sarısı.

4. 60 ml sıcak suyu.

5. 2 çorba kaşık zeytinyağı.

Maskeyi sadece saç diplerine uyguluyorsunuz saç uçlarına sürmüyorsunuz.
Sonra bone takıyorsunuz veya streçle sarıyoruz ve üzerine havlu sarıyorsunuz.

40 dakika bekliyorsunuz.

Sonra sıcak suyla yıkıyorsunuz.

Maske haftada sadece 1 kere yapabilirsiniz. Komple 14 hafta yapabilirsiniz.

Dikkatet :

Maske yapıldığında kafa deriniz sanki size yanıyormuş gibi gelecek. Fakat panik yapmayın çünkü hardal tozu başımızdaki kanı hareketlendiriyor , o yüzden saçlar daha hızlı çikiyor ,
gür ve güçlü ,ve volume yapıyor.

Eğer sizin saç uçlarına kuru bu maske ile beraber Coconut Oil sürebilirsiniz. isterseniz içine farklı yağlar badem hindistan cevizi ekleyebilir hafif ısıtıp koyabilirsiniz...

Son düzenleme:
Kızlar bir şey diyeceğim, bu fotoğrafı ve bilgiyi aldığınız sitenin linkini vs bana özelden gönderir misiniz? Fotoğraftaki malzemeler sizin yazdığınızdan biraz farklı, hardal yumurta ok ama malzemeler arasında retinol asetat falan var evet bizim Türk sitelerde tarif bu şekilde paylaşılmış ama maske tarifi eksik verilmiş olmasın?

Son düzenleme:
Kızlar bir şey diyeceğim, bu fotoğrafı ve bilgiyi aldığınız sitenin linkini vs bana özelden gönderir misiniz? Fotoğraftaki malzemeler sizin yazdığınızdan biraz farklı, hardal yumurta ok ama malzemeler arasında retinol asetat falan var evet bizim Türk sitelerde tarif bu şekilde paylaşılmış ama maske tarifi eksik verilmiş olmasın?

canım hayır ben rusçadan çevirdim bunu zaten istersen orjinalide şu linki özelde atcm

Linklere baktım hemen, çevirin tamamen doğru :) Herhalde fotoğraftaki ekstra ıvır zıvırlar görsel zenginlik için konulmuş... Bu arada konuna da bu şekilde salça oldum ama yapmayı düşünüyorum bu maskeyi, hem beraber denemiş oluruz :)

Son düzenleme:
Linklere baktım hemen, çevirin tamamen doğru :) Herhalde fotoğraftaki ekstra ıvır zıvırlar görsel zenginlik için konulmuş... Bu arada konuna da bu şekilde salça oldum ama yapmayı düşünüyorum bu maskeyi, hem beraber denemiş oluruz :)

canım ben denedim birinci hafta bir kere şimdi yarın ikinci kürü yapcam biraz hastayım hatta baya o yzüden bugn yapmadım bana işe yarıo gibi gelio sende dene

Son düzenleme:

canım ben denedim birinci hafta bir kere şimdi yarın ikinci kürü yapcam biraz hastayım hatta baya o yzüden bugn yapmadım bana işe yarıo gibi gelio sende dene

sonucu merak etttim =) malzemeleri nerden buldunuz? toz hardal ilk kez duydum. fiyatı ne bunun canım?

sonucu merak etttim =) malzemeleri nerden buldunuz? toz hardal ilk kez duydum. fiyatı ne bunun canım?

canım daha bi kez uyguladım ama sanırım piskolojik olarakk öle geldi :KK70: o örnek resmi netten aldım .. basit malzemeler evde olan hepsi zaten... toz hardalı aktardan çektirdimm 5 tl ye bir poşet 250 gram falan verdi. diğerleri de şeker zeytinyağı su falan zaten

canım daha bi kez uyguladım ama sanırım piskolojik olarakk öle geldi :KK70: o örnek resmi netten aldım .. basit malzemeler evde olan hepsi zaten... toz hardalı aktardan çektirdimm 5 tl ye bir poşet 250 gram falan verdi. diğerleri de şeker zeytinyağı su falan zaten

toz hardalı merak ettim bende, fiyatı da uygunmuş =) şu sıralar çok şey sürdüm saçıma bakalım kürlerim bitsin onu da deniycem:21::21: güncel tutalım tatlım bu topiki sende yaptıkça yaz sonucu bekliyoruz =)))

Keisnlikle deneyeceğim, zaten evde hardalımı kendim yaptığım için toz hardal da mevcut herhalde Pazar günü falan yaparım diye düşünüyorum...

toz hardalı merak ettim bende, fiyatı da uygunmuş =) şu sıralar çok şey sürdüm saçıma bakalım kürlerim bitsin onu da deniycem:21::21: güncel tutalım tatlım bu topiki sende yaptıkça yaz sonucu bekliyoruz =)))

Bende uygulayacağım Septembr, en azından birbirimize destek oluruz ne dersiniz? Yalnız ben yine haftada bir kendi bakım yağlarıma da devam edeceğim...

Keisnlikle deneyeceğim, zaten evde hardalımı kendim yaptığım için toz hardal da mevcut herhalde Pazar günü falan yaparım diye düşünüyorum...

Bende uygulayacağım Septembr, en azından birbirimize destek oluruz ne dersiniz? Yalnız ben yine haftada bir kendi bakım yağlarıma da devam edeceğim...

seninkilerde çok etkili kılıçbalığımmm :KK34: valla sayenizde baya bişi öğrendim bende :KK52::KK52:

haftada bir saçımı kardeşime çektiricemm eklicem evet canlı kalsın topik :KK70:

Son düzenleme:
haklısın canım hafta biraz kısa bir dönem en iyi 3 veya 4 hafta olsun :KK70:

O zaman aydan aya yapalım derim.Benim tek endişem allerji olup olmayacağım, biraz fazla hassasım saçma sapan şeyler allerji yapabiliyor, umarım böyle bir sorun olmaz...

O zaman aydan aya yapalım derim.Benim tek endişem allerji olup olmayacağım, biraz fazla hassasım saçma sapan şeyler allerji yapabiliyor, umarım böyle bir sorun olmaz...

benim bünyede çok hassas ama hiçbişi olmadı basta azcık yanma hissi oluo ama sorun deil hardal etkisi oda..

benim bünyede çok hassas ama hiçbişi olmadı basta azcık yanma hissi oluo ama sorun deil hardal etkisi oda..

Yanma sorun değil, malum asitlerden alışığım zaten yanma sayesinde kan dolaşımı hızlanıyor o yüzden sorun yok ama bakalım tabii :KK1:

X