• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak için hangi kürü yapmalıyım sizce ?

garip_bir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
454
4
66
Aksaray
Merhaba ArKaadaşLaRR Ben yeni Üye OLdum ama bu forumda 1 haftadır geziyoRm ve her yazıyı OKuDumm (::1:
Bi kaç Şey görDüm onLaRı uyguLucam çbunLarı hepsini aynı anDa uyguLaRSam zararı OLuuR Muu ?? :27:
Şimdi yazıyorum şunları uyguLucammm:
1-Turplu su
2-sarımsakLı şampuan
3-BiobLas ile yıkıcam (: uzatıyomuş..
4-domatesli limon kabukLu bişi vaRDı o,
5-YıLan yağı İLe baKm (Emin deqiLim)
6-yumurta kaynattığım suyu kafama döKCemm (:
7-Pirinç suyunu kaFama Dökcemmm (:
8-havuÇLu suyu turp bittikten snra yapCamm (:

ee yorumLaaaR
:74:

Evet yani baya bir yüklenirsin saclarina. Saclar uzamak, beslenmek bir kenara baya zarar görür. :68:

Uzatmak mi istiyorsun yoksa sac cikarmak mi? Sana tavsiyem sinamekiyi ve sarimsakli sampuani kullan. Sinameki uzatir, sarimsakli sampuan sac cikartir.

Cok fazla seyi bir araya getirmissin, olmaz bu sekil. Sacina bir maske uygula bilemedin iki.. sacin dinlenmeye de ihtiyaci var. bu kadar maskeyi uygulamak demek slk sac yikamak demek, slk sac yikmakta saci kurutur ve kirilmakla sonuclanir, yaglanmasina izin vermezsin.. Sacin kendi yagida cok faydalidir sacin sagligi ve uzamasi icin. En cok aklina yatan 1-2 maskeyi uygula derim ben..
Cok saca yüklenmekte uzamayi durduruyor (kendimden biliyorum) hergun farkli bir maske yapiyordum bi ara, degil hizli uzamak ayda 1 cm bile uzama olmuyordu.. durmustu komple uzama artik.. artik sac bile bikiyo pes ediyo artik...

Cevaplar için teşekkür ederim öncelikle..
ama sinamaki yi burada bulamam .. :25::5::5::2:
bu arada saç çıkarmak değil amacım uzatmak yoksa saçlarım çok sağlıklı :52:
ama işte uzasnlar. bnde şunları denicem o zaman
:95:
1-sarımsaklı şampuan
2-turplu yada havuçLu o kadar...
nasıııL?

Son düzenleme:
bence de çok yüklenme saçına..
sinameki bulamıyorsan,badem yağı ve hint yağı bir de zeytinyağı ve bal ile bir maske hazırla ve onu sür haftada bir bilemedin 2 kez canım.

bence de çok yüklenme saçına..
sinameki bulamıyorsan,badem yağı ve hint yağı bir de zeytinyağı ve bal ile bir maske hazırla ve onu sür haftada bir bilemedin 2 kez canım.
Canm.S ben Turp denicem hem kolay bulunuyo hmde kolay (:
yani sonuç alırım die umuyorum........:66::66::66::66:

Cevaplar için teşekkür ederim öncelikle..
ama sinamaki yi burada bulamam .. :25::5::5::2:
bu arada saç çıkarmak değil amacım uzatmak yoksa saçlarım çok sağlıklı :52:
ama işte uzasnlar. bnde şunları denicem o zaman
:95:
1-sarımsaklı şampuan
2-turplu yada havuçLu o kadar...
nasıııL?

Canim sen nerde oturuyorsun ki? Sinameki öyle zor bulunan bir sey degil. Poset cayi bile var sinamekinin, aktardan bulamazsan marketlere falan bak. Zamaninda poset cayini kullanmistim.

AksaraYDan canm ama pahaLı deiL Mi toPLam Ne KadaR BuNLaR??

Aksaray'da aktar vardir canim, pahali da degil, sinameki kürü icin;
Sinameki paketi 1 ya da 2 lira
Bemiks kutusu (icinde 5 ampul var) 4 lira
Badem yagi ufak sisesi 3 lira
Bunlar sana uzun bir süre yetebilir. Sarimsakli sampuani da kendin yapiyorsun. Sarimsaklari rendeleyip herhangi bir sampuanin icine katiyorsun.

yumurta ve havucu ye onlar içten destek olsun
sinemakiye başla 7-8 kere onu yap
haftada 1 defada yağlı bakım uygula (zeytinyağı badem yağı yılan yağı sana kalmış karıştırabilirsinde ) fazlası zarar azı karar atalarımız boşuna dememiş

Aksaray'da aktar vardir canim, pahali da degil, sinameki kürü icin;
Sinameki paketi 1 ya da 2 lira
Bemiks kutusu (icinde 5 ampul var) 4 lira
Badem yagi ufak sisesi 3 lira
Bunlar sana uzun bir süre yetebilir. Sarimsakli sampuani da kendin yapiyorsun. Sarimsaklari rendeleyip herhangi bir sampuanin icine katiyorsun.

8-9 Civarı birşey ediyoor :)
neyse yaparım ben tuRPLu^^yu bitiriyim. De..

Back