Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatmak için dogum kontrol hapı..

Mervenur1997

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
3
1
27
Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir takip ettiğim kadınlar kulübüne dün üye oldum. Bayadır internetten araştırıyorum doğum kontrol hapiyla sac uzatmayı kullanıp memnun kalanda var kalmayanda. Aranizda kullanıp memnun kalan var mı. Ve doğum kontrol hapı sac maskesine ezilip katılır mı ayrıca iki gündür biotin kullanıyorum. Doğum kontrol hapı kullananların acil yorumunu bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir takip ettiğim kadınlar kulübüne dün üye oldum. Bayadır internetten araştırıyorum doğum kontrol hapiyla sac uzatmayı kullanıp memnun kalanda var kalmayanda. Aranizda kullanıp memnun kalan var mı. Ve doğum kontrol hapı sac maskesine ezilip katılır mı ayrıca iki gündür biotin kullanıyorum. Doğum kontrol hapı kullananların acil yorumunu bekliyorum.
Canım hoşgeldin aramıza :) Ben yıllar önce doğum kontrol haşını denemiştim ama o süreçte kestirdim uzattımı uzatmadımı hiç hatırlamıyorum. Bakım yağına eklemeyi hiç duymadım açıkçası bende şimdi tekrar alıp şampuanıma eklicem bakım yağında yapma bence haftada üç gün bakım yapsan 3 kapsül doğum kontrol hapı gider bir haftada ama normalde 4-5 hap bir şampuana ekleniyor ki bu seni iki ay götürür şampuana eklemen daha iyi olur bence kimyasal sonuçta fazlası zarar olmasın :)

Hoşbulduk canım :) ama yaptım bile şampuana da dün koydum ayrıca biotinde kullanıyorum bir haftadır düzenli dün saçlarımı yıkadıktan sonra pamuk gibi oldu:) artık haptan mı yağlardan mı bilemicem.. Tabi sende yap yaz geliyor artık bakımlı saçlar şart.. :):21:

X