merhaba arkadaşlar
Suna Dumankayaya ait bi saç uzatma formülü öğrendim bilmem uygulamış olanınız var mı? formül söyle,
Malzemeler:
Zeytinyağı
Biberiye yaprakları
bir tutam adaçayı
4-5 diş sarımsak
Zeytinyağını cam kavanoza alıyosunuz, içine biberiye dalı,adaçayını,4-5 diş sarmısağı rendeleyip katıyosunuz.kapağını sıkıca kapatıyosunuz. güneş gören yerde 7 gün bekletiyosunuz. 7 gün sonra benmari usulü 15 dk kaynatıyosunuz,2 gece de o şekilde bekletiyosunuz, sonra karışımı süzüp kullanmaya başlıyosunuz, haftada bir saç diplerine yedirip streç ile sarıyosunuz.
Biraz uzun bi işlem gibi görünüyor ama evde bütün malzemeler vardı taze biberiye de vardı, dün akşam kavanozda karıştırdım hepsini güneş gören yere koydum sadece bekleme süreleri uzun ama bir kez hazırladıktan sonra bitene kadar kullanılabiliyor. Formül Suna dumankayadan olunca üşenmeden hazırladım, daha önce kendisinin aspirinle selülit tedavisi tarifini uygulamıstım 1 ayda selülit falan kalmamıştı vallahi gözlerime inananmamıştım:)
Arkadaşlar bu formülü deneyen var mı aranızda? ben kullanmaya başladıktan sonra durumları sizinle paylaşırım