• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatmada En Etkili 3 Kür

nisanmerve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2011
6
0
36
İstanbul
Arkadaşlar ben denedim en etkili 3 kür şunlar deneyelim ve sonuçları paylaşalım. Yaz geldi saçlar sıcak havalarda daha çabuk uzar bu kürleride uygularsak bırakın rüzgar saçlarınızı savursun (:

1. KÜR
1 tutam sinamekiyi 1 çay bardağı suda kaynatıyoruz. Kaynamaya başladıktan 3 dakika sonra soğumaya bırakıp süzüyoruz. İçine 1 adet bemix ampül koyuyoruz. Diplerden uçlara doğru tüm saça yediriyoruz. 2 saat bekletiyoruz.

2. KÜR
Yarım şişe hint yağını bir cezveye koyuyoruz. kaynayan suyun içine cezveyi koyuyoruz. Su kaynamaya başlayınca cezveyi sudan çıkarıyoruz. İsteğe göre 1 tatlı kaşığı badem yada zeytin yağı koyuyoruz. Saç diplerine uygulayıp sıcak havluyla yada streçle 2 saat bekleytiyoruz. Dilerseniz geceden sürüp sabah yıkayabilirsiniz.

3. KÜR
Yarım turp u rendeliyoruz.1 yada 1,5 su bardağı suda kaynatıyoruz. Kaynadıktan sonra soğumaya bırakıyoruz ve süzüyoruz. İçine 1 yumurta sarısı koyup. Saça yediriyoruz. streç yada sıcak havluya saçımızı sarıyoruz. 2 saat bekletiyoruz.

Ben hint yağı ve sinamekiyi uyguladım faydasını gördüm. Çokçok öptüm. Uygulayalım ve tatil öncesi sonrası resimleri paylaşalım ... :nazar:

Son düzenleme:
bende sinameki ve hint yağına bu hafta başladım sinameki bende pek etki göstermemişti ama yinede uyguluyorum bakım olur en azından

kızlar size bişey anlatıcam, bunu anlatmayı paylaşmayı borç biliyorum çünkü ben bu sitede sizden çok şey öğrendim gerçekten..
Lavanta kürü! İbrahm Saraçoğlu'nun lavanta kürünü hem içileni hem sürüleni KESİNLİKLE tavsiye ediyorum kızlar.. Size yemin ederim daha bir hafta oldu içmeye ve saçıma sürmeye başlayalı, resmen bir parmak kalınlığında uzadı ya yemin ediyorum size.. ben şampuanıma e vitamini katmıştım en başta o yüzden uzadı sandım, şimdi internette okudum, meğer saçlarını uzatmak isteyenler de kullanıyolarmış.. o zaman çaktım dedim demek ki ondan.. inanın arkadaşlarım bile farketti ne çabuk uzuyo kız senin saçların dediler..
Mutlaka yapın kızlar inanın hiç bi zararı yok hatta içilen lavanta çayının karaciğere inanılmaz faydaları varmış, karaciğeri temizlermiş yani bi kaç gün içinde cildiniz de düzelmeye başlıcak emin olun.. sivilceler için kullananlar da o kadar çok ki..
Kızlar deneyin, bana dua ediceksiniz...

Yapılışını da anlatıyım:
1)İçilen Lavanta: 1,5 su bardağı suya 1 tutam (yani parmaklarınızla cimcikler gibi alın işte o bir tutam oluyo) koyun bunu ocağa, tam kaynama seviyesindeyken, yani kaynatmadan! alın ocaktan 4-5 dk kadar demlenmeye bırakın sakın karıştırmayın.. dinlenir gibi demlensin.. sonra hemen süzün, sakın içinde bırakmayın tadı çok acı oluyo.. ılıdıktan sonra 15 gün boyunca aralıksız, her akşam bir çay bardağı için.. 15 günden sonra hafta 3-4 kereye inebilirsiniz.. ve kesinlikle yemekten EN AZ 2 saat sonra için..
2)Saça Sürülen Lavanta:3 bardak suyu kaynatın, kaynamaya başladıktan sonra! 1 tatlı kaşığı lavantayı cuk diye atın içine.. 5 dk daha kaynatın altını kısıp.. sonra 10 dk demlenmeye bırakıp süzün.. her banyodan sonra saçınıza sürüp 30 dk bekletin ve yıkayın.. hem dökülmeniz durucak, hem saçlarınız daha geç yıpranıcak, hem de mükemmel uzuycak..
Bunları yapın kızlar hiç pişman olmazsınız.. kulaklarımı da çok çınlatırsınız :)) sevgiyle kalın..:61:

Son düzenleme:
banyodan sonra saçımızı lavanta kürünü uyguladıktan sora tekrar mı şampuanlıcass:44:

arkadaşım yeni bir konu aç bu kür için yapanlar sonuçları orada paylaşsın bende yarın malzemeleri alıp deneyecem.bende tv de izledim ama inanmamıştım hadi bakalım umarım bundan sonuç alırım.zaten bir lavanta kalmıştı kafama sürmedigim onuda yapım bari

Arkadaşlar saç uzatmayla ilgili herşey burda paylaşalım bence. Deneyelim ve sonuçlarıda paylaşalım. Hint yağını ısıtmaya glince direk ateşte ısıtılmaz kızarır çünkü (: bi tecereye su koyun kaynasıl cezveyede hint yağını kullanacağınız kadar koyup cezvei tencerenin içine koyun kaynayan suyun buharında sıcaklıgında ısınıt. Lavanta kürü içinde teşşekkür ederim. Deneyelim ve sonuçların en etkilisini paylaşalım. Sinameki bazı arkadaşlarımıza yaramamıs ama ben uzatmada faydasını görüyorum. Ama en etkisi saç hint yağı...

ben turplu suyu denemiştim evın içnde çok kötü bi koku oluşuyo midemi bulandırıyor. sığır iliğinide alıp hayattaa kafama sürmem zaten ilik oldum olası ağzma sürmem öööö yani .s.s en iyisi sinameki bnce. 2 kez yaptım yarn 3.kez yapıcam. 7 kere yptktan snra 1-2 hafta ara vericem tekrar baslıcam

Back