Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatma Yöntemi!

maybenotmaybe

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
6
0
16
Ordu
Herkes kilin,ısırgan otu ve siyah turp un saç uzattığını biliyordur. Bende belimdeki saçı açtırma kurbanı oldum. Saçlarımı sarı yaptım doreli olduğu için beğenmedim kurtulmak için koyu yaptım sonra akıllanmadım tekrar actırdım saclarım koptu! Mecburen kısacık kestirdim ama hala yanıkları vardı. Her akşam yatmadan önce bal ve yoğurt ille maske yapıp saç uclarımdaki yanıkları düzelttim.1 ay düzenli yaptım haftada 2 kere turplu maske yaptım bemiks ampul ve yumurta sarısı koyarak. Bunun haricinde diğer ayda yoğurt ve bala devam ettim turplu maskeyi bıraktım yerine kil argan badem bemiks karıstırıp cırparak sacıma maske yaptım. Saçlarım kısacıktı kulak hizamdaydı suanda 2 ay sonucu omuzlarımda. Bende site site dolaştım gerçekten sorunlu haline gelmiştim ve aklıma geldğinde kötü oluyordum. Ve bu süre içerisinde düzleştirici kullandım. Ama su da var tiftik olmuş saçları düzeltmenin yöntemi yok ketirin ki sacınız uzasın. uzaması hızlansın.

Benimde saçlarım sürekli boyamaktan ve uğraşmaktan yandı 1 senedir sürekli kestiriyorum ve hala yanıklar var doğum kontrol hapının hepsini ezip şampuanıma koydum ve nisandan beri kullanıyorum 1parmağı geçti diplerim geldi inanamadım..
ekstra olarak bemiks evigen ve badem yağı karışımınıda haftada 2-3kez yapıyorum..
artık uzaması ve yanıkların geçmesi için denemediğim şey kalmadı...ama uzaması konusunda doğum kontrolü kesinlikle öneriyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…