• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma yontemi

tatlicadi23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
229
0
26
İstanbul
merhaba arkadaslar benim saçlarim omzumda hatta biraz daha uzun kasimda dogum gunum var orda biraz uzun olsun istiyorum bilidiginiz bir yontem var mi? tesekkurler

selam canım, benim de saçlarım omuzlarımda diye uzasın istiyordum bayağı şeyler okudum uzaması için. çeşitli bitkisel kürler var ben de kendim yapmaya başladım 1 aydır tabii eczacıya sorarak. bemix, bepanthene ve evigen diye kapsülleri gördüm başka bir başlıkta bayağı iyi uzatıyor diye yorumlar vardı. dayanamadım gittim eczaneye sordum. b ve e vitaminiymişler ve saç dökülmesi için kullanılıyormuş tavsiye ederim dedi eczacı. yalnız badem yağı ile kullanırsan daha iyi olur dedi. şampuan içine de katılıyormuş çünkü. aldım ben de üçünden de birer paket. sonra badem yağı susam yağı jojoba yağı ve hindistan cevizi yağını ampüllerin her bir kutusundan üçer tane kırarak karıştırdım. sonuç, bir aydır kullanıyorum haftada bir kez bir saat bekleterek. saçlarımı yeni boyamıştım dipleri çıktı hemen. ayrıca boyalı ise saçın boyanın verdiği kuruluğu ve yıpranmayı da hafifletti. istikrarlı olup uzun vadede kullanmak lazım :)

anladim canim tesekkürler :) bende bir ara sampuanımın ıcıne cam terebentini koymustum hem cok pis kokuyor hemde sacları semsert yapıyordu ama uzattı sacımı hakkaten ama yapmam bi daha :) ins bende ise yarar bu formuller simdi soyle belime gelse hem orda tutucam uclardan kestirip :)

aslinda bide bende su var dipleri yaglı uclari kuru hergün yıkanıyorum bu yuzden ama saç kremi kullanmayıda hic sevmiyorum sacimi yumusacık yapıyor hacimi kayboluyor o ama işte dipe sürmedende etkisini göstermez :(

rica ederim canım ;)) çam terebentin yağını az miktarda kullanmak lazım diyorlar ne derece doğru bilmiyorum hiç kullanmadım ama kesinlikle badem ve susam yağını tavsiye ederim :49:

aslinda bide bende su var dipleri yaglı uclari kuru hergün yıkanıyorum bu yuzden ama saç kremi kullanmayıda hic sevmiyorum sacimi yumusacık yapıyor hacimi kayboluyor o ama işte dipe sürmedende etkisini göstermez :(

ben de saç kremi kullanıyordum ama saç alışınca normal şampuan ile saç açılmaz hale geliyor yavaşça az sürerek bıraktım saç kremini :) hafif yapıyor yapmasına ama bana kalırsa daha çabuk yağlandırıyor saç kremleri.

Back