merhaba kızlar...bende doğum sonrasında kuaför gazabına uğrayıp saçı yanan ve kısaltmak zorunda kalan,aylardır saç uzatmak için emek verenlerdenim... turplu su,sinamekili kür,karışık saç bakım yağları,otacı argan yağı,dabur amla saç bakım yağı,lavanta çayı,şampuanın içine sarımsak ve çam terebentin yağı her birini belli dönemlerde uyguladım ve tecrübe ettim....uzama elde ettimmi? evet...fakat doğum sonrası başlayan saç dökülmem bir türlü durmadığı hatta sinamekili kürle birlikte dahada arttığı için saç analistine gittim ve saç derimin çok sağlıklı olduğu fakat çok fazla zyıf saç telimin olduğunu öğrendim... onun önerisi üzerine sali cade şampuan,prozinc şampuan ve dermozinc woman saç spreyi kullanmaya başladım...1 aydır kullanıyorum saç dökülmemde bayaaaa azalma var...bu arada asıl belirtmek istediğim saç bakımlarını uygularken sürekli aynı saç bakımlarını ve sık uyguladığımızda etkisi azalıyor...bunu saç analistide belirtti.. bu yüzden ben artık sadece haftada bir kere kendi yaptığım karışım kür( argan yağı,jojoba yağı,ısırgan tohumu yağı,susam yağı,çam terebentin yağı,badem yağı,dabur amla hint yağı ve 2 adet bemiks ampul) uyguluyorum...onun dışındada dün ilk kez denediğim selective protek ammino keratin saç maskesini her yıkamadan sonra 20dk bekeletip yıkayarak uygulamayı düşünüyorum...
biraz uzun oldu özür dilerim...ama bunlarda benim nacizane deneyimlerim.... tekrar belirteyim uzun döneme yaydığımızda iktisattaki fayda maliyet yasası gibi bir şey.... çok sık ve sürekli aynı bakımı uyguladığınızda verim azalıyor.....