Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma hakkında

mermarid

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2011
28
0
36
İzmir
slm arkadaslar uzun saç bayanların hayalı bende bu ruhla kaynak yaptırıp sonrada bır tutam sacla kalanlardanım emıon olun saçlarım avuc avuc dokuldu moral sıfır hemen HC hair care bakım yagını alıp 3 ay yazın hergun yaptım ve bıraz toparlandı ama 45 tl her ay 3 ayda yaklasık 105 tl den fazla yapar bende turplu su kurunu denedım ama ıcınde yumurta degıl demet akalının bakım yagı karısımını attım ayrıca sampuanıma cam bertemı attım ama sampuan cok sert oldu hemen ıcınde yağ karısımını katıp yumusattım sonuc super peki napıyorum? aksam ısten gelınce tupu kaynatıyorum ılıkken yağ karısımını da katıyorum 2 saat boneyle dolasıyorum dızı ızlerken reklamlarda 10 dk. dusumu alıyorum bu kadar kıs ayındayız tupr kurunu uygulayın sonrada sınamekıye gecın yaklasık 15 gunde 4 cm uzadı hem sonuc ıyı hemde malıyetı dusuk

2 gunde bir rutın dus aldıgımdan hemen hazırlayıp uyguluyorum denemeden sonuca ulasılmıyor malesef

aman kim uğrascak onunla:) birazda saçın yapısıyla ilgili bence... ben sarımsaklı bitkisel şampuan ve bionun sarmasaık özlüsü felan kullanıyorum az çok uzamada oluyor hatta ufak ufak yeni saçlar çıktı analiz yapan kız maşallaah bune böyle diplerden birsüsü saç çıkıyor ne kullanıosun dedi. :)
sadece cansız çıkıyormuş biraz güçlendirmek için bişiler yapabilirsin dedi okadar

merhaba kızlar...bende doğum sonrasında kuaför gazabına uğrayıp saçı yanan ve kısaltmak zorunda kalan,aylardır saç uzatmak için emek verenlerdenim... turplu su,sinamekili kür,karışık saç bakım yağları,otacı argan yağı,dabur amla saç bakım yağı,lavanta çayı,şampuanın içine sarımsak ve çam terebentin yağı her birini belli dönemlerde uyguladım ve tecrübe ettim....uzama elde ettimmi? evet...fakat doğum sonrası başlayan saç dökülmem bir türlü durmadığı hatta sinamekili kürle birlikte dahada arttığı için saç analistine gittim ve saç derimin çok sağlıklı olduğu fakat çok fazla zyıf saç telimin olduğunu öğrendim... onun önerisi üzerine sali cade şampuan,prozinc şampuan ve dermozinc woman saç spreyi kullanmaya başladım...1 aydır kullanıyorum saç dökülmemde bayaaaa azalma var...bu arada asıl belirtmek istediğim saç bakımlarını uygularken sürekli aynı saç bakımlarını ve sık uyguladığımızda etkisi azalıyor...bunu saç analistide belirtti.. bu yüzden ben artık sadece haftada bir kere kendi yaptığım karışım kür( argan yağı,jojoba yağı,ısırgan tohumu yağı,susam yağı,çam terebentin yağı,badem yağı,dabur amla hint yağı ve 2 adet bemiks ampul) uyguluyorum...onun dışındada dün ilk kez denediğim selective protek ammino keratin saç maskesini her yıkamadan sonra 20dk bekeletip yıkayarak uygulamayı düşünüyorum...

biraz uzun oldu özür dilerim...ama bunlarda benim nacizane deneyimlerim.... tekrar belirteyim uzun döneme yaydığımızda iktisattaki fayda maliyet yasası gibi bir şey.... çok sık ve sürekli aynı bakımı uyguladığınızda verim azalıyor.....

bende ılk baslarda kım ugrasacak bunlarla kaynat beklet dıyodum ama bu sac uzamıyor ne yazıkkı hergun saca fon cekıyorum tam uzuyor 1-2 cm kırık oluyor kestırmek zorunda kalıyorum bunaldım sımdı bol bol yağ turpuda kaynatıyorum alıskanlık yaptım artık 4 sene oncekı sacımla sımdıkı arasında boy farkı oldu ve gurlestı

Eşit miktarda biberiye, kayısı, gül, susam, çam terebentin, ısırgan otu, sarımsak, yılan yağını karıştırıp, içine kaynamıs ılık tupun suyu kattım denedım malıyetı 30 lira falan cok gelırse aktarlarda barcelona yağı var 12 lıra onuda kullabılırsınız ben yumurta yerıne yağ katıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…