Canım saçının şimdiki resmini koy,bi de taa 2 ay sonra çekip koy.Aradaki farkı daha iyi görürüz,hem de sana moral olur :) Başarılar diliyorum :)))
kızlar dax supergro ile maceram dün itibari ile sona erdi.saçlarımdan cıkmak bilmedi.4-5 kez şampuanladım bana mısın demedi.kurudu gecetekrar banyoya girdim sacımın hali 10 gün banyo yapmamıs gibi yaglıydı.bana olmadı yani bu ürün.üstelik dün eminönüne gidip başka yerde bulamadım diye iki kutu almıstım.ikiside çöpe gidecek şimdi.eğer kullanıptafayda gören varsa kargoyla gönderebilirim.bende olmadıfayda görenlre yarasın.
çok fazla mı sürdün acaba biraz daha az sür belki o zaman olur ya da saçlarının uçlarına sür çöpe gitmesin diye o zaman daha kolay çıkar[/QUOTE
attım gitti :)) saçlarım hiç bu kadar yağlı olmamıştı
Dax supergronun saçtan arınmama sorununa bende bi çözüm bulamadım ne yazıkki
kızlar merhabalar tekrar.birkaç gündür yoktum.medobiotin,zinco c,priorin kullanmaya devam etmekteyim.lavanta cayı konusunda istikrarlı degilim.şimdi izlenimlerim:
-saçlarım inanılmaz hafif ve yumusak.sanki azcık bi uzama hareketi de var gibi ama boya olmadıgından bunu soylemek zor.
-iki tane sivilcem cıktı ve cildim biraz yaglandı.direk ilaçlarla ilgisi varmı bilmiyorum bunu ilerleyen günler gösterecek
-iştahım açık ama bunuda haplara baglamak lazımmı onuda zaman gösterecek
-tuglenme konusunda bi değişiklik yok
Canım Dax'ın kendine özel şampuanları var anca onla çıkıyor, böyle normal şampuanlarla 4 5 defa yıkayınca saçlarınıza zarar verirsiniz..
ben de çinko kullanıyordum bir ara dökülmem için ve iştahımı çok açmıştı ne bulursam yiyordum Eki Görüntüle 280235 öyle olunca da bıraktım
kızlar dikkat dikkat iki gündür cektigim bulantılar sebebi ile ilaçları bırakma aldım.cildimide cok bozdu.sanırım fazla geldiler.bugün ilaç almadım ve bulantım yok.agzımdada garip bir tat oluyodu oda yok.sanırım doktora danısmadan ilaç almamak gerek.doğal yöntemlere devam.sizleride uyarmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?