Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatma günlüğüm

malory

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
273
1
296
İstanbul
arkadaşlar saçlarını uzatmak isteyen herkese merhaba.
sizleri okudugum kadarı ile seçerek uygulamaya başladıklarım
-medobiotin 5 mg
-zinco c
-priorin
-dax süpergro
-lavanta çayı

şu an saçlarım omuzlarımda kesilmeden once göğüs hizamda idi.şimdi katlı kesildi.ve katlarda bi acaip duruyor.iki aydan önce düzelttirmek için kestirmeyecegim.kestirirsem iyice kısalacak.gelişmeleri sizinle hep paylaşacagım.lütfen bana destek olun uzatma konusunda.

bugünlük ilaçlar tamam.dax ımıda sürdüm.lavanta çayımı yudumluyorum.inşallah hepimizin saçları çabucak uzar.

Canım saçının şimdiki resmini koy,bi de taa 2 ay sonra çekip koy.Aradaki farkı daha iyi görürüz,hem de sana moral olur :) Başarılar diliyorum :)))

Canım saçının şimdiki resmini koy,bi de taa 2 ay sonra çekip koy.Aradaki farkı daha iyi görürüz,hem de sana moral olur :) Başarılar diliyorum :)))

tamam canım bugün deneyeceğım.pekde bilmiyorumya nasıl konulacagını seneler once bı defa koymustum ama nasıl yapmıstım hatırlammıyorum.benim sacım normalde iki ayda bir cm anca uzar.dedimya 6 cm filan yetecek bana.ama destegin için teşekkür ederim.

kızlar dax supergro ile maceram dün itibari ile sona erdi.saçlarımdan cıkmak bilmedi.4-5 kez şampuanladım bana mısın demedi.kurudu gecetekrar banyoya girdim sacımın hali 10 gün banyo yapmamıs gibi yaglıydı.bana olmadı yani bu ürün.üstelik dün eminönüne gidip başka yerde bulamadım diye iki kutu almıstım.ikiside çöpe gidecek şimdi.eğer kullanıptafayda gören varsa kargoyla gönderebilirim.bende olmadıfayda görenlre yarasın.

çok fazla mı sürdün acaba biraz daha az sür belki o zaman olur ya da saçlarının uçlarına sür çöpe gitmesin diye o zaman daha kolay çıkar

Dax supergronun saçtan arınmama sorununa bende bi çözüm bulamadım ne yazıkki

kızlar merhabalar tekrar.birkaç gündür yoktum.medobiotin,zinco c,priorin kullanmaya devam etmekteyim.lavanta cayı konusunda istikrarlı degilim.şimdi izlenimlerim:

-saçlarım inanılmaz hafif ve yumusak.sanki azcık bi uzama hareketi de var gibi ama boya olmadıgından bunu soylemek zor.
-iki tane sivilcem cıktı ve cildim biraz yaglandı.direk ilaçlarla ilgisi varmı bilmiyorum bunu ilerleyen günler gösterecek
-iştahım açık ama bunuda haplara baglamak lazımmı onuda zaman gösterecek
-tuglenme konusunda bi değişiklik yok

Canım Dax'ın kendine özel şampuanları var anca onla çıkıyor, böyle normal şampuanlarla 4 5 defa yıkayınca saçlarınıza zarar verirsiniz..

ben de çinko kullanıyordum bir ara dökülmem için ve iştahımı çok açmıştı ne bulursam yiyordum Eki Görüntüle 280235 öyle olunca da bıraktım

Canım Dax'ın kendine özel şampuanları var anca onla çıkıyor, böyle normal şampuanlarla 4 5 defa yıkayınca saçlarınıza zarar verirsiniz..

canım teşekür ederim.bilmiyordum.zaten daxlarda coktan çöpe gitti.gercekten cıkaramayacagım sacımdan diye korktum kullandıgımda.

sac uzamta günlügüm devam ediyor.10 gün filan oldu.
-tırnaklarım sertleşti.ki çok zayıf ve cabuk kırılırlardı hızlı uzuyorlar ve cok kuvvetliler.
-koltuk altı tuglerim alalı bi on onbes gün olmasına ragmen cıkmıslar.normalde bır ayda alırım ben onları.zaten tektürler.ama miktarlarında bi artıs gözlemedim.
-bacak ve genital bölge civarı için çünkü lazerle halletmiştiim onları.sadece kolarımda var ınce ınce henuz onlarda bi degşim yok.

iştah ve hafif cilt bozuklugu devam ediyor.

daxı bi kasede kullanacağınız kadarını alıp suya oturtup eritin
o zaman saçta kalmıyo
ve kuru saça değil hafif nemli saça surun mutlaka
ve abartmayın az miktarda kullanın
aksi durumda saçtan çıkmadığını tecrübe eden biri olarak söylüyorum

kızlar dikkat dikkat iki gündür cektigim bulantılar sebebi ile ilaçları bırakma aldım.cildimide cok bozdu.sanırım fazla geldiler.bugün ilaç almadım ve bulantım yok.agzımdada garip bir tat oluyodu oda yok.sanırım doktora danısmadan ilaç almamak gerek.doğal yöntemlere devam.sizleride uyarmak istedim

o kadar çok şey kullandın ki tabi ki fazla gelirler özellikle çinkonun dikkatli kullanılması gerekiyor bulantı yapabilir sanırım zehirlenme bile yapabiliyordu sana tavsiyem şu bence 10-15 gün ara ver sonra priorine başla zaten onu içersen başka birşeye gerek kalmaz bir dene en azından bir süre kullan birşey olmazsa devam edersin ya da doktora eczacıya danışıp öyle kullan ama sakın bir daha çinko kullanma ben de dökülme için bir ara çok fazla şey kullanmıştım benim midem de mahvolmuştu şimdi senin yazdıklarını okuyunca hatırladım daha önce aklıma gelse yazardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…