• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatırken katlandıgımız kötü koku

angeliosa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
5
0
36
Amasya
meşhur sinameki,badem yağı,bemix ampul formülünden şikayetçiyim.çoğumuz uyguladık gerçekten işe yaradıgına inanıyorum ama o geçmek bilmeyen koku öldürüyor beni.daha sadece bir kez yaptım bir hafta geçti üstünden şimdi 2.kez uygulayacagım fakat korkuyorum.1 haftadır o kötü kokuyu çekiyorum kaç kez yıkadım gitmek bilmedi vallahi.3 ay kullananlar nasıl dayandı acaba bi sırrı var mı bu işin.konulara baktım lavanta yapragından bahsedilmiştir.fakat tam olarak değil.içine ekstra bişey katmak ne kadar doğru olur bilmiyorum.bemix yerine bepanthen kullanmakta aynı etkliyi gösterirmi acaba.ya da o kokmuyormu. bemix ampulü hiç katmasam sadece sinameki ve badem yağı karışımını uygulasam yine işe yaraar mı acaba ya valla o kokuya katlanamıycam.sizler naptınıız ?

Bemix ağır kokuyor haklısın fakat Depanthenin de fazla farkı yok.Saçlarımız için dayanacağız malum. Saçlarını sürüp beklettikten sonra yıkıyorsun ya şampuanının koku etkisinin fazla olmasını ara o zaman, Loreal Paris Arı sütü gayet güzel, kokusu çok hoş ben yıkarken onu kullanıyorum ve koku yok

Son düzenleme:
ben yıkadıktan sonra kokusunu pek almıyorum ki hassas bir burnum vardır. fiyto sarımsak özlü şampuan kullanıyorum tavsiye ederim

Bemix ağır kokuyor haklısın fakat Depanthenin de fazla farkı yok.Saçlarımız için dayanacağız malum. Saçlarını sürüp beklettikten sonra yıkıyorsun ya şampuanının koku etkisinin fazla olmasını ara o zaman, Loreal Paris Arı sütü gayet güzel, kokusu çok hoş ben yıkarken onu kullanıyorum ve koku yok

Ay ne hoş ya hiç koku olmasa keşke bende de ama ne mümkün.Bi de aktardan aldıgım bi broşürde okumuştum bitkisel bir ürünle bakım yaparken kimyasal sabun ya da şampuan kullanmayın etkisini azaltabilir diyordu o yüzden bitkisel şampuanlardan kullanmaya çalışıyorum.Güzel kokuyor fakat hiç işe yaramıyor.Kokmaması ne güzel bende deneyeyim teşekkürleer

Kisiden kisiye degisiyor sanirim, bende de hic koku kalmaz. Etrafindakiler kokuyu duymuyorlarsa bence sabret bir süre, karsiligini fazlasiyla aliyorsun cünkü. Bir koku yüzünden böyle bir kürü birakmani tavsiye etmem. Bemiks olmadan bu kürü uygularsan bosuna yormus olursun kendini. Bu kür o üc malzemeyle bir bütün.
Belki söyle yaparsan kokuyu bir miktar engelleyebilirsin; banyodan sonra sevdigin parfümden bir miktar ensene sIk, bir miktar da taragina sIkIp diplerine fazla degirmeden tara saclarini.

Kisiden kisiye degisiyor sanirim, bende de hic koku kalmaz. Etrafindakiler kokuyu duymuyorlarsa bence sabret bir süre, karsiligini fazlasiyla aliyorsun cünkü. Bir koku yüzünden böyle bir kürü birakmani tavsiye etmem. Bemiks olmadan bu kürü uygularsan bosuna yormus olursun kendini. Bu kür o üc malzemeyle bir bütün.
Belki söyle yaparsan kokuyu bir miktar engelleyebilirsin; banyodan sonra sevdigin parfümden bir miktar ensene sIk, bir miktar da taragina sIkIp diplerine fazla degirmeden tara saclarini.

teşekkürler canım demekki biri olmazsa hiçbiri olmaz o zaman bemixede küre de devam tabi kokudan ölmediğim sürece :)

ben bu tarz bakımlar yaparken gliss in spreyini kullanıyordum tavsiye edebilirim

Back