Saç Uzatma Yöntemleri Sac Uzatan Formul Yok

unforgetable

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
101
2
0
İngiltere
Merhaba arkadaslar sizlerle sac uzatma seruvenimi paylasmak istiyorum. Tamamen kendi tecrubelerim

Ben yaklasik bir senedir internetin altini ustune getirip, mucizevi sac uzatan formuller aradim, buldum, denedim cunku saclarimin en hizli sekilde bir an once uzamasini istiyordum... Bu konuda cok hevesliydim saclarimin uzayacagina cok inaniyordum.

Sampuanlara katilan yaglar, sinameki kuru, vitamin haplari, turp suyu, havuc suyu, vs... Bunlarin hepsini belirli araliklarla denedim duzenli bir sekilde uyguladim. Sonuc ne mi oldu saclarimda bariz bir uzama olmadigi gibi avuc avuc dokulen ve kirilip kopan saclarim oldu( Simdi saclarim hala kisa ustelik cansizlasti eski saglikli hacimli halini kaybetti. Eskiden ust uste boyasam bile saclarim her turlu islemi kaldiracak kadar kalin telli ve saglikliydi. Sac tellerim o kadar inceldi ki tug gibi cansiz. Simdi ikinci boyayi kaldiramiyor yipranip kopuyor. Harcadigim onca zaman, zahmet, param ve yitirdigim saclarim ah ahhh...
Saclarim normalde ayda 1.5 cm uzuyordu, kurlerle de ayniydi.

Kimsenin umudunu kirmak istemem ama benim bir senedir edindigim tebrubelerim bu. Tabii herkes farkli olabilir bazilariniz icin bakimlar ise yaramis olabilir
Forumlara soyle bir goz gezdiriyorum da herkesin umutlarla aradigi o mucize formul hala bulunamadi:)

Bundan sonra saclarimin rengini cok sik degistirmeden, iki gunde bir yikayarak kendi haline birakacagim. Biraz dinlenince umarim eski sagligina kavusur

Canım uğraştırıcı bir süreç gerçekten ama burdaki bayanlar saçlarına çok özen gösteren gerekli bakımı yapan bayanlar eminim sen de öylesin , saç dökülmelerin saçlarını dinlendirmeden ard arda uyguladığın kürlerden olabilir üzüldüm gerçekten saçı uzatmak için elimizden geleni yapıyoruz kopup dökülünce de haliyle üzücü oluyor eğer başına bir şeyler sürmekten bıktıysan markaların saç dökülmesine karşı doğal bi ürününü kullanabilirsin ha şu da var bunları yapıp saçları uzayan ablalarımızda var , umudumuzu kaybetmiyoruz hiç vallahi çok sağol tavsiyelerin için :)

arkadaslar,bu kadar karamsar olmayin:) Sac konusunda uzman sayilirim artik.Bunca yildir yaptirmadigim boya kestirmedigim model kalmadi.En son 2 numaraya kazitinca da yillarca uzun sacli olmaya alisan ben haril haril careler aradim. saclarinizin cabuk uzamasini istiyorsaniz oncelikle formul cok basit.
Bir tutam sinameki otunu 1 su bardagi suda kaynayana kadar ocakta tutun.Alin sogutun ve icine bir adet bemiks ampul kirin.sacinizi bununla iyice islatin(ben kuvete egilip iyice yikiyorum)sonra iyice suzun fazlaliklari ve once strec filmle sonra da bi havluyla en az yarim saat bekletin.Tercihen ve benim tavsiyem 1 saat.sonra yikayin.inanin 1 yada 2 ay sonunda farki hissedeceksiniz/
bir digeri de demet akalinin sac formulu:) yaklasik 1 senedir haftada 1 gun olmak uzere yaptim.Hem saclarim bakimli oldu hem de uzadi.Bunu da internette demet akalin sac sirri diye ararsaniz bulursunu.Ben bu iki formulu de denedim.Kefilim:)
ama asil bombam keratin kremi dene bi krem.Ben ankarada bir lokman hekimde buldum.Tesadufen.O lokman Hekimi de bir sosyal paylasim sitesinde aktarlar dernegi baskan yardimcisindan ogrendim.O yuzden guvendim ve gittim.Iyiki de gitmisim.10 tlye satilan bir krem.sacinizin uclarina uyguluyorsunuz. Haftada bir yaparim diyosaniz saclarinizin uclarina kuruyken surun 1 saat sonra yikayin.ayda bir derseniz saclarinizi iyice islatin kremi surun ve yikayin.boyadan yipranmis o sclar var ya yumusacik ve capcanli oluyor.bi daha bulamam diye stok yapacaktim ama adam garanti verdi daha sonra da bulabilecegime:)
gecen gittigimde bir sut verdi bana.ozel oldugunu soyledi.marka falan degil.kucuk bi siseye doldurdu.saclarin nemliyken sur ve durulama dedi.bakalim henuz denemedim.bu hafta sonu deneyecegim:)sonuclari yazarim.

Bence yanlış düşünüyorsun canım,kürler gayet güzel uzatıyor düzenli kullanımda..Doktora gittin mi,herhangi bir vitamin eksikliği olmasın,hem uzamadığından ve döküldüğünden bahsetmişsin..Ya kürleri yanlış uyguladın saçını yordun ya da gıda takviyesine ihtiyacın var..Bir de saçın kendi yapısı da önemli tabi,bazılarının saçı çabuk uzar bazıları yavaş..

Herkese Merhaba
Buldugum mucize sampuani sizinle paylasmak istedim cunku sacimi eski sagligina kavusturabilmek icin cok uzun suredir ugrasiyorum. hem maddi hem manevi anlamda gercekten yoruldum. Yillar once acici ve boylarin temas etmesiyle birlikte yipranan, azalan sacimi duzeltmek icin denemedigim yol kalmadi ve nihayet gercekten cozum ureten o sampuani buldum:Mane`n Tail... Herkes at sampuani olarak biliyor ama ilgili firmanin insanlar icin urettigi bir sampuan bu...saglik acisindan hicbir tehlike teskil etmiyor.. Aylardir yurt disina giden arkadaslarimdan rica edip getirtiyorum. ve artik turkiyede de sahibinden.com ve gittigidiyor da satiliyor...
Bayanlar saciniz uzasin, yapilansin,gurlessin ve en onemlisi kendi nem dengesini bulup saglikli bir hale gelsin istiyorsaniz mutlaka deneyin!!! Mutlaka!!! Sonucu ilk yikamada bile gorursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…