Merhaba arkadaslar sizlerle sac uzatma seruvenimi paylasmak istiyorum. Tamamen kendi tecrubelerim
Ben yaklasik bir senedir internetin altini ustune getirip, mucizevi sac uzatan formuller aradim, buldum, denedim cunku saclarimin en hizli sekilde bir an once uzamasini istiyordum... Bu konuda cok hevesliydim saclarimin uzayacagina cok inaniyordum.
Sampuanlara katilan yaglar, sinameki kuru, vitamin haplari, turp suyu, havuc suyu, vs... Bunlarin hepsini belirli araliklarla denedim duzenli bir sekilde uyguladim. Sonuc ne mi oldu saclarimda bariz bir uzama olmadigi gibi avuc avuc dokulen ve kirilip kopan saclarim oldu
( Simdi saclarim hala kisa ustelik cansizlasti eski saglikli hacimli halini kaybetti. Eskiden ust uste boyasam bile saclarim her turlu islemi kaldiracak kadar kalin telli ve saglikliydi. Sac tellerim o kadar inceldi ki tug gibi cansiz. Simdi ikinci boyayi kaldiramiyor yipranip kopuyor. Harcadigim onca zaman, zahmet, param ve yitirdigim saclarim ah ahhh...
Saclarim normalde ayda 1.5 cm uzuyordu, kurlerle de ayniydi.
Kimsenin umudunu kirmak istemem ama benim bir senedir edindigim tebrubelerim bu. Tabii herkes farkli olabilir bazilariniz icin bakimlar ise yaramis olabilir
Forumlara soyle bir goz gezdiriyorum da herkesin umutlarla aradigi o mucize formul hala bulunamadi:)
Bundan sonra saclarimin rengini cok sik degistirmeden, iki gunde bir yikayarak kendi haline birakacagim. Biraz dinlenince umarim eski sagligina kavusur