• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç ucu kırıklarına son

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
iyi güzelde nasıl yaptın nasıl kullandın ne sıklıkla kullandın vs.
biraz acıklasan güzel olur
yerimseniben

ben bemiks evigen ampullerin icine karıstryordum badem yagı menekşe hint cam terebenti falan karıstrıp sacıma masaj yapıyodm ucları dahil dökülmeyi önledi gürleştrdi de biraz ama kırıklarını falan gidermedi menekse yagını da sürdüm uclarına 2saat bekletip yıkadım hala kırık :S

bemiks evigen ampulleri ve yazdıgım yagları karıstırıp bi karısım hazırlıyordum 15 boyunca masaj yapıp saclarımı sarıyordum 2saat bekletip iiyce duyurulyrdm hafta bi kez ve düzenli olarak 5 hafta yapıyosn sac dökülmem durdu

selam saçlarımı şampuanla yıkadıktan sonra menekşe yağını saçlarımın uçlarına elimle tarar gibi sürüyorum ben 1senedir düzenli olarak kullanıyorum

saçınız ince telliyse ve çok işlem görüyosa fön dzleştirici gibi malesef kızlar kırıklar kaçınılmaz son.bunları geçn hiç bişey ypmasınız bile o kuaför traşlıyoya keserken o bile kırıyo.sonra saçımı kestirdim kırıklarım düzelsin diye şeklinde geziniyoruz ortalarda.

eğer siyah saç rengini kullanıyorsanız saç kırıklarını gizleyen, sağlıklı gösteren türden olduğunu görebilirsiniz.. bende de var kırıklar.. kırıkları aldırdığım gibi aldırmadan da bu sorunu siyah saç seven biri olarak bu yönden de işime yaradığını söyleyebilirim..

arkadaşlar saç ucu kırıkları için şu yöntemide deneyebilirsiniz ben 2 haftadır uyguluyorum ilk yapışımda bile farkettim sonucu, hakiki zeytinyağı ( 1 çay bardağı ) - Bal ( 1 tatlı kaşığı ) bal çam balıydı benim ama başka bal çeşitleride olur mu bilmiyorum :) uygulanıışı duşa girmeden 40 dkika önce zeytinyağıyla balı iyici karıştırıyoruz sonra sadece ve sadece saç uçlarına sürüyoruz daha sonra saçımızı kendi etrafında döndürüp topuz yapıp 40 dk bekletip yıkıyoruz, umarım işinize yarar :)

...............................................................................................................

Back