• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saç uçlarının kesimi

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

SnOofles

Ben'ce :)
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
145
16
46
İzmir
Kızlar yakında kuoföre gidicem.Ama ne kırıklarını aldırmak için nede şekil için.Ben saçlarımın uçlarını sivri sivri olsun istiyorum kuoföre anlatıyorum usturayla kesiyor pırçık pırçık oluyor ancak benim istediğim bu değil.:96:

İstediğim şu :

$tumblr_lratjxGOc21qex5vno1_500_large.jpg $550w_showbiz_birthdays_1_avril_lavigne.jpg

Bunu kuoförüme nasıl anlatırım.Bikere usturayla kesilmediği kesin o böyle yapmıyor.:95:Makasla kesiliyor büyük ihtimal ama onunda bir kesiş şekli var sanırım.Yardımcı olurmusunuz lütfen:81:

saçı yukarı doğru tutup makası kaydırarak oluyor.internette izlemiştim.ben de öyle istiyorum.2,5 yıldır bir türlü bulamadım böyle kesen hep mahvettiler saçımı :(
bir kere kendim kestim.kuaförlerin kestiğinden daha iyi olmuştu.vazgeçtim artık.o modelde kestirmek uğruna saçımı bir türlü uzatamıyordum...

Son düzenleme:
ozaman makası dik tutarak uçlarını sivreltin ama ustura istemiyorum diyeyim bari birde fotoyu göstereyim.Yokmu başka saçını böyle kestiren?

sanırım şöyle kesiyorlar bu saçı

saçların hepsini tepeden tpluyorlar sonra büküyorlar ardında sanki saç topağnı tıraş edermiş gibi usturayla aralara bişiler yapıyolr çok değişik yani bilmiyorum anlatabildim mi :44: :44:

bnm gittiğim bu kuaför öyle yapmıştı ordan htrlıyorum bu paylaştğn resimler gibi oldu ama bnm saçlarım az oldğu için yakışmadı

Bunun icin makasi dik tutarak kesiyorlar sanirim. Sitede bir kuaför arkadasimiz var konu acmis, ona sorabilirsin.

tatlım benim saçlarım aynı koyu renk saçlı kızın saçı gibi ben kuaföre hep katlı kestiriyorum hepte böyle sivri duruyo bi kaç seferdir düz kestiriyorum gene aynı benim saçlarım ince telli bu yüzden olabilir belki.

bu kesimide farketmeden yaptırmıştım.
bi yükleyebilsem fotoğraf, fikrin olur belki.
benziyorlar çünkü çokça..

saçı yukarı doğru tutup makası kaydırarak oluyor.internette izlemiştim.ben de öyle istiyorum.2,5 yıldır bir türlü bulamadım böyle kesen hep mahvettiler saçımı :(
bir kere kendim kestim.kuaförlerin kestiğinden daha iyi olmuştu.vazgeçtim artık.o modelde kestirmek uğruna saçımı bir türlü uzatamıyordum...

aynen banlattığın gibi canım. ist.dayken (Ümraniye) bu şekil kesen bir kuaförüm vardı. izmir'e geleli 7 yıl oldu bu tarz kesim yapan 1 tane bile kuaför bulamadım. eline usturayı alan kuaförüm diye ortaya çıkmış kaç defa rezil oldu saçlarım...ya da ben mi şansızım:((

Benim saçlarım belimde,uçları kırıla kırıla aynen senin istediğin gibi oldu canım inceldi uçları sivri sivri oldu bende senin tam tersine öyle durmamasını istiyorum :1:

Back