canım ben de evde yapmak istiyorum ama çok yıpratabilirim diye korkuyorum.. o yüzden en iyisi kuaförde yaptırmak bence...
ya bende kısa saclıyım kendın bılırsın gene ama bence kısa sacta bı atrı duruo tabı guzel yaptırırsan zaten cok ustlere yapma dedıgın gıbı dıplerı cıkmıs gıbı olur bende uclara yaptırcam bence denemeye deger tam sarı ıstemıosan 3 4 ton falan actırabılırsın bu arada bısı sorcam cıdden entele bu kadar etkılımı sac uzatmada yada bırazda psikolojik mi oluo ben pek ınanmıom ama saclarım hızlı uzasın baya bı ıstıom napsamkı:))
bende ankarada boyatmıstım gercekten cok güsel olmustu saclarım kumral uclarına acık kumral yaptırmıstım herkes cok begenmıstı güsel oluyo bence yaptır
ya ben enteleyle bayağı bişileri karıştırıp kullanıorum başlığın konusun dağıtmayalım ama 3 haftadır kullanıorum psikolojik fln diil 2-3 cm uzadı. bi de kullandığım yağlardan mıdır nedir acayip parlıo saçlarım gürleşti uuu daha neler neler:)
işte bi de 2 günde bi entele yapıp yıkadığım için çok akmıcak bi renk bulmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?