• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç uclarını boyamak ve en uygun rengi bulmak

kubrangelic

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
5
0
16
Ankara
daha önce saçımı hiç boyamadım bu yüzden tecrübelerinize ihtiyacım var komple boyamak istemiyorum.sadece uçlara farklı bir renk atmak istiyorum kumralım sizce bana bakır tonları gider mi ? saçlarım beren saatinkiyle aynı renk aşka sürgün dizisinde kullandığı renk çok hoşuma gitti saç uçlarım için..sizce bu renk nedir ?

işte bu rengi istiyorum dediğim gibi beren saatinkiyle aynı renk saçlarım açıcı kullandığını zannetmiyorum bende açıcı kullanmadan bu tonu nasıl elde ederimm lütfen yardım $beren-saat.jpg $beren-saat_19533.jpg Eki Görüntüle 657614 $efr.jpg

canım uçlara papatya suyu sürersinde böyle doğal açılır ya,öyle gibi duruyo
ama fazla bekletilmemiş sanki
boya söylemek iyice yardımcı olmak isterdim ama yanlış yönlendirmek istemiyorum boyayla nasıl olur bu bilmiyorum
aynı konuyu aynı resimleri sabit konularada gir ordada paylaş,daha çok kişiye ulaşabilirsin:)

Merhaba..
Benim saçım da aynı renk hemen hemen.. Yani doğal rengi ve ben de hiç boyatmadım.
Bu aralar ben de açık bir renk istiyorum, küllü kumral gibi..
İstediğiniz rengi, ben 5 sene önce yapmıştım. Oksijenli su sürüp güneşte beklemek gerekiyor.
Ama ben saç kurutma makinesi ile iyice kurutup, biraz daha tutunca aynı renk oluyordu.

canım uçlara papatya suyu sürersinde böyle doğal açılır ya,öyle gibi duruyo
ama fazla bekletilmemiş sanki
boya söylemek iyice yardımcı olmak isterdim ama yanlış yönlendirmek istemiyorum boyayla nasıl olur bu bilmiyorum
aynı konuyu aynı resimleri sabit konularada gir ordada paylaş,daha çok kişiye ulaşabilirsin:)

saol canım ben kızıl bi ton olduğunu düşünüyorum boya konusunda çok tecrübesizim bilmiyorum ne yapacağımı bulacam bir çözüm :)

Merhaba..
Benim saçım da aynı renk hemen hemen.. Yani doğal rengi ve ben de hiç boyatmadım.
Bu aralar ben de açık bir renk istiyorum, küllü kumral gibi..
İstediğiniz rengi, ben 5 sene önce yapmıştım. Oksijenli su sürüp güneşte beklemek gerekiyor.
Ama ben saç kurutma makinesi ile iyice kurutup, biraz daha tutunca aynı renk oluyordu.

cevap için teşekkür ediyorum..annem küllü kumrala boyamıştı geçen sene fakat koyu küllü kumral..loreali öneririm kesinlikle kalıcı doğal saç rengin kumral gibiyse kızıllarla kahvelerle karışık bi renk çıkıyor ortaya.uçlara doğru normal saç renginden daha açık bir hal alıyor zamanla :)

Back