yokmu fikriniz bayanlar??
hevesini kirmak istemem ama bence dogal sacina yaptirsan daha iyi olur cunku ben de aynisini istemistim birkac yil once sacimda boya vardi koyu kahve- cikolata kahvesi onun ustune boyayinca uclari saman sarisi oldu ama yer yer yesil oldu iyi acilmadi ertesi gun gittim kahve boyattim yine. ya cok iyi bi kuafore git ya da dogal sacinin gelmesini bekle bence
ya kuaförüme güveniyorum aslnda bi kere ışıltıyı gerçekten çok başarılı yapıyor daha önce denediğimde beğenmiştim fakat sorunum zemin rengimdi o sürekli aktı bu sefer sanki çikolata-kızılımsı bi tonun üzerine ışıltı olmuş gibi oldu.. saçlarm dipten baya uzamış durumda şuan uçlarından açılanları boyatıyorum sadece sen de benim gibi düşünenlerdensin demekki boyalının üzerine sevmiyosun ben de sevmiyorum işte ondan dolayı endişem :/
yok iste boyanin ustune istedigin sonucu almak zor. Baya uzamissa biraz daha bekle istersen yada kestirip uclarina isilti atabilirsin bilmiyorum modern bi goruntu olur? uzun sac seviyorsun heralde. Ben sahsen o tecrubemden sonra boyali saci hic acmadim kestire kestire uzattim dogal rengini
uzun saç seviyorum ama genelde 2 ayda bir uçlarından sık sık aldırırım... bakalım inş. birkaç aya iyice dönerim kendi rengime şuan tek temennim o
tamam biraz daha sabret oyle daha guzel oluyor, bi de kuafor masrafi yapicaksin madem guzel olsun istedigin gibi olsun. Bol gunesli bi yerdeysen dogal yontemler de var papatya suyu gercekten aciyor ama uzun surede tabiki
ama papatya suyu boyalı saçı açmıyor diye biliyorum her ne kdr benim uçlarda da olsa fayda etmez diye ona hiç bulaşmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?