Saç Rengi ve Saç Boyama Saç uçlarına doğal ışıltılar...

Carmen_

I’m waiting for the miracle 💫
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
4.982
4.795
373
selamlar arkadaşlar ne zamandır aklımda olan birşeyi sizinle de paylaşmak istedim... ben saç diplerimi boyatmak istemediğimden (artık boyadan arınmak istiyorum çünkü) uçlarıma ışıltılar istiyorum bunu daha önce de denedim fakat zemin rengimi beğenmedim ve zeminim aktı sonra ışıltılar da pek hoş durmadı aktıktan sonra da koyuya boyattım kapattım... bir de şöyle birşey var ben kendi rengimin üzerine ışıltılar istiyorum benim diplerim kendi rengim şuan baya gelmiş durumdalar ve saçlarım koyu kahve... açılan yerleri açıldıkça koyulaştırıyorum dipleri boyamadan cila geçiyorum üzerinden. Diyorum ki ışıltı yaptırmak için kendi rengimin mi gelmesini beklemeliyim yoksa bu şekilde de yaptırabilirmiyim (koyu kahve zeminin üzerine) çünkü çok heves ediyorum ama derdim zemin rengi sadece... o açılmazsa eğer ışıltılarla sorunum olmayacak. fikirlerinizi bekliyorum...

Son düzenleme:
hiçkimse bşy yazmamış :) başlıkta illa sarı istiyorum, sizce sarım nasıl olmuş? sarı saç tutkunları...vs. mi yazmalıydım? malum herkesin sarı saç tutkusu göz önüne alınırsa cvp yazılması daha hızlı olurdu belki.. fikri olandamı yok??

Lorealin ombre die bi boyasi var, yeni cikmis sanirim. Tam senin istedigin tarz anladigim kadariyla. Onu bi arastir istersen. Minik bi tarakla uygulanio boya. Ve sadece uclara yapilio. Youtubeda videosu vardi hatta.

canım ben yaptırdım 4-5 ay kullandım güzel oldu yalnız uclara yaptır ve deki krepe balyaj istıyorum de cok dogal duruyo sacının 2-3 ton acık rengini atsın bence dene derim hoş ışıltı oluyo

kumral saçlarda görüyorum genelde uçlarında hafif sarı ışıltılar çok hoş oluyo

ben altın sarısı gibi ince ince doğal ışıltılar istiyorum ve tabiiki krepe dicem öyle daha doğal oluyo :) şuan zeminim bildiğiniz 6 numara.. ama sizce doğal saç rengi üzerinemi daha hoş duruyo yoksa boya ya da cila üzerine de ışıltı olurmu??

Son düzenleme:
yokmu fikriniz bayanlar??

hevesini kirmak istemem ama bence dogal sacina yaptirsan daha iyi olur cunku ben de aynisini istemistim birkac yil once sacimda boya vardi koyu kahve- cikolata kahvesi onun ustune boyayinca uclari saman sarisi oldu ama yer yer yesil oldu iyi acilmadi ertesi gun gittim kahve boyattim yine. ya cok iyi bi kuafore git ya da dogal sacinin gelmesini bekle bence

ya kuaförüme güveniyorum aslnda bi kere ışıltıyı gerçekten çok başarılı yapıyor daha önce denediğimde beğenmiştim fakat sorunum zemin rengimdi o sürekli aktı bu sefer sanki çikolata-kızılımsı bi tonun üzerine ışıltı olmuş gibi oldu.. saçlarm dipten baya uzamış durumda şuan uçlarından açılanları boyatıyorum sadece sen de benim gibi düşünenlerdensin demekki boyalının üzerine sevmiyosun ben de sevmiyorum işte ondan dolayı endişem :/

yok iste boyanin ustune istedigin sonucu almak zor. Baya uzamissa biraz daha bekle istersen yada kestirip uclarina isilti atabilirsin bilmiyorum modern bi goruntu olur? uzun sac seviyorsun heralde. Ben sahsen o tecrubemden sonra boyali saci hic acmadim kestire kestire uzattim dogal rengini

uzun saç seviyorum ama genelde 2 ayda bir uçlarından sık sık aldırırım... bakalım inş. birkaç aya iyice dönerim kendi rengime şuan tek temennim o

uzun saç seviyorum ama genelde 2 ayda bir uçlarından sık sık aldırırım... bakalım inş. birkaç aya iyice dönerim kendi rengime şuan tek temennim o

tamam biraz daha sabret oyle daha guzel oluyor, bi de kuafor masrafi yapicaksin madem guzel olsun istedigin gibi olsun. Bol gunesli bi yerdeysen dogal yontemler de var papatya suyu gercekten aciyor ama uzun surede tabiki

tamam biraz daha sabret oyle daha guzel oluyor, bi de kuafor masrafi yapicaksin madem guzel olsun istedigin gibi olsun. Bol gunesli bi yerdeysen dogal yontemler de var papatya suyu gercekten aciyor ama uzun surede tabiki

ama papatya suyu boyalı saçı açmıyor diye biliyorum her ne kdr benim uçlarda da olsa fayda etmez diye ona hiç bulaşmıyorum

ama papatya suyu boyalı saçı açmıyor diye biliyorum her ne kdr benim uçlarda da olsa fayda etmez diye ona hiç bulaşmıyorum

papatya dogal sac rengini cok guzel aciyor, aslinda zeytinyagi surerek boyali sacini biraz acan bi arkadasim vardi ise yaramisti. Ama senin istediginv etkiyi vermicektir yine de. Senin dogal renginin gelmesini beklemen en iyisi gibi gorunuyor. Zeytinyagini da istersen dene, once biraz isitiyorsun zeytinyagini yag asidi ciksin diye sonra saclarina bolca suruyorsun boca ediyorsun resmen, sonra 1saat falan guneste durmak gerekiyo. Cok pratik diil tabiki ama dogal yontemler dusunmek isteyenler icin aklima gelmisken soylim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…