Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sac uclarimin uzadikca incelmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

nuante

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2019
6
2
1
27
Merhabalar herkese, lise 1. sinafa kadar saclarim belimde ve cok gurdu. Sonrasinda nedenini bilemedigim sekilde aniden dokulmeye basladi ve azicik sacim kaldi. 22 yasimdayim ve nispeten saclarimi toparladim fakat sadece kisayken gur ve saglikli duruyor. saclarim uzunken uclari kiriksiz vs olmasina ragmen cok ciliz ince duruyor. Artik kisa sac kullanmak istemiyorum. Saclarimin bastan uca saglikli durmasi icin ne yapabilirim ?

Merhaba ,Keratin bakım denediniz mi?

merhaba,
Özellikle zeytinyağı ile yapılan kürler var. İnternette bi dolu tarif var hepsi de doğal evde yapılabiliyor. zararı olacağını sanmıyorum. Belki faydalı olur.

bu hafta kan tahlili yaptirdim ve yasitlarima gore yok denecek kadar b12 ve d vitamini eksikligim varmis. takviye almaya basladim umarim saclarima iyi gelir. ayrica bazen dustan once sac diplerime cok az supergro surup 1 saat bekletiyorum uclarina ise hindistan cevizi yagi kullaniyorum. uzatmada etkisi oldu fakat sac uclarim hala gucsuz duruyor.

siz de vitamin eksikliği var ben de tiroid nolcazz bilmiyorum

Bence ince cılız kısım kesilmeli.Bakımsız ve uzun saçtansa bakımlı ve daha kısa saç daha iyidir.Belki incelen kısımlar kesilince daha sağlıklı uzar.Saç ucu incelmiş ve bakımsız görünüyorsa saç artık dipten uca kendini besleyeniyor demektir, kesim zamanı gelmiştir.Bu bazı insan için 20cm dir, bazı insan için 60cm dir.O boyu geçti mi hayır gelmez o saçtan.Genç kızken hep belime kadar saç hayali kurardım, hiç olmadı, hiç de olmayacak.Benim saç yapımbuna müsait değil.Medium boy saçlarımlamutlu ve barışığım artık.Bakımsız ve uzun olacağına medium olsun güzel olsun

Dediginiz gibi bakimsiz durusundan rahatsiz oldugum icin omuz hizamda kestirdim saclarimi. Bundan sonra besin takviyesi, sac bakimi ve isidan uzak durarak saclarimi gurlestirmeyi amacliyorum. Umarim artik basarabilirim yoksa bende bu durumu kabullenecegim.

saç uçlarına sürekli bakım yapın argan yağı hindistan cevizi yağı zeytinyağı bal gibi ürünlerle besleyin ben hacim kazandırmak için baya uğraştım şimdi eskiye göre daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…