• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç uçlarımdaki siyahı nasıl açıcam

• Konu Sahibi Konu Sahibi elif_a_k_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

elif_a_k_

Ziyaretçi
arkadaşlar daha önceden saçımı tamamen siyaha boyamıştım..şimdi ise sadece uçlarında kaldı o siyahlar..garnierin kumral boyasını alıp tüm saçıma uyguladım ama malumunuz uçlardaki siyah açılmadı..kulak altımdan sonrası hala siyah üstler ise koyu kahve ...palette ve koleston yoğun renk açıcılarını sadece uçlara sürüp siyahı açmam mümkün mü? ya fazla açılırsa die korkuorum ...sizce napmalıyım?siyahtan kurtulmak açık kahve yada kumral renk istiorum
fisfisfis :uhm:

aynı dert bende de var bnmde uclar siyah gbi kızıl üsteler acık kızıl hatta nerdeyse turuncu gbi
kına yakmıştım.
wlla bunu acmanın baska yolu olmucak galiba

bi arkadaş bildiğimiz beyaz kalıp sabunlar boyayı akıtıyor demişti..sabunla sadece uçları yıkamanın etkisi olur mu acaba

palettenin açıcısını al sadece uçlara sür çok bekletme ama kontrol et hep çok fazla açılmadan yıkarsın.yalnız dikkat et yakma saçlarını...

canım benimde aynen öyleydi ve röfle yaptırdım bitkisel boyalarla şimdi siyahtan eser yok kuaförüm sağolsun:sm_cool::lepi:

bitkisel boyalar açılabiliomu orial olmadan?

Back