• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç uçlarımda mor istiyorum

Canlicenaze

Aktif üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
470
311
103
Arkadaşlar merhaba ben birkac senedir saç uçlarıma böyle mor lila gibi renk attirmak istiyorum. Şimdiye kadar saçıma hiç boya vesaire yaptırmadım. Sadece kestirdim. O yüzden terimleri de bilmiyorum ama sanırım balyaj deniyormus. Resim olarak ekliyorum ne istediğimi. Bu renk bir boyayı nerden temin edebilirim.? Kuaförlerde olduğunu sanmiyorum. Yapıp memnun olan var mı? Kuaföre mi yaptirayim.kenfim.evde yapamam mi acaba?
mor-eflatun-sac-renkleri.webp

Arkadaşlar merhaba ben birkac senedir saç uçlarıma böyle mor lila gibi renk attirmak istiyorum. Şimdiye kadar saçıma hiç boya vesaire yaptırmadım. Sadece kestirdim. O yüzden terimleri de bilmiyorum ama sanırım balyaj deniyormus. Resim olarak ekliyorum ne istediğimi. Bu renk bir boyayı nerden temin edebilirim.? Kuaförlerde olduğunu sanmiyorum. Yapıp memnun olan var mı? Kuaföre mi yaptirayim.kenfim.evde yapamam mi acaba? Eki Görüntüle 2684777
Direkt bu rengi elde edebilmek icin alttaki ton da cok onemli. Ben size mor renk bulabileceğiniz markaları soyleyeyim en kaliteli renkli boyalar manic panic de var. Daha uygun fiyatli olsun derseniz radical color var. Kuafor malzemesi satan dukkanlarda ya da trendyol hepsiburada gibi sitelerde var. Yine de bu fotoğraftaki kadar kusursuz renk gecisleri kusursuz bir renk cikmayabilir. Bizim kuaforlerden boyle bir basari bekleyemiyorum.

Direkt bu rengi elde edebilmek icin alttaki ton da cok onemli. Ben size mor renk bulabileceğiniz markaları soyleyeyim en kaliteli renkli boyalar manic panic de var. Daha uygun fiyatli olsun derseniz radical color var. Kuafor malzemesi satan dukkanlarda ya da trendyol hepsiburada gibi sitelerde var. Yine de bu fotoğraftaki kadar kusursuz renk gecisleri kusursuz bir renk cikmayabilir. Bizim kuaforlerden boyle bir basari bekleyemiyorum.
Teşekkür ederim bakacağım bu markalara. Erkek kuaförler daha güzel yapıyor aslında ama ben tesetturluyum. Yaşadığım sehirde de hiç bilmiyorum kuaförleri 🙄

Teşekkür ederim bakacağım bu markalara. Erkek kuaförler daha güzel yapıyor aslında ama ben tesetturluyum. Yaşadığım sehirde de hiç bilmiyorum kuaförleri 🙄
Bu fotograftaki gibi degil ama sadece uclarina kendin de yapabilirsin. Yalniz soylemem gereken bir sey var akmamasi icin sulfatsiz sampuan kullanman gerek. Her banyodan sonra yastiklar ve havlular mor oluyor. acik renk başörtülerin de boyanir tuniklerin de.

O şampuanı duydum. Mor şampuan diye geçiyormuş sanırım. Peki kendim boyamam için de bu markaları mi kullanmam gerekiyor

Back
X