Saç Rengi ve Saç Boyama Sac uçlarım sarı olsun istiyorum boya tutmuyor

Hatta resminide koyayım
Sempay
Hatta resminide koyayım
Hangi markanjn kaç nolu ombre si bu açan ben de en uca ve aralara atsam sizce çok mu sırıtır.

Uygulama aşamasında bir tutam yapıp onu yıkasam sonra diğerlerini öyle yapsam boyaya biley olur mu saçımı yakmak istemiyorum .

Zombie sen niye ombre denemedin . Bak sempaty34 o tutuyor boyalı saça diyo

Sempay

Hangi markanjn kaç nolu ombre si bu açan ben de en uca ve aralara atsam sizce çok mu sırıtır.

Uygulama aşamasında bir tutam yapıp onu yıkasam sonra diğerlerini öyle yapsam boyaya biley olur mu saçımı yakmak istemiyorum .

Canım burda ısıgın altındaydım cok acık platın gibi cıkmıs ama baya tatlı sarı oldu normalde bırde boya boyayı acmaz kızlar o yuzden ombre serısını kullanım onda acıcı baya fazla.bu arada bır tutamını dene zaten az cok bellı olur acılıp acılmayacagı ben sacımın obur kısmına gelene kadar sol taraf hafıf sarı olmustu dediğim gibi bu işlemin en güzel yanı göruyorsun nekadar acıldıgını ıstedıgın renk gelene kadar bekle sonra yıka ben watsonstan aldım loreal en acık ombreyı aldım

Sempay

Hiç bi boya tutmuyor heralde o da olmaz diye düşündüm almam tam alacaktır kozmetik de bi kadın tutmaz pek deyince almadım o kadar boya tutmadı ombre tutar mı ki

X