- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.665
-
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
saç uçlarınızdaı sarı siyalık filan varmıSaçlarım 8.1 kullu sari uclarini 10.0 açık sarı lorealle boyadım hiç tutmadı . Uçlar in sarı olması için ne yapmalıyım . Volüm gibi birsey duydum 30luk volüm alıp koleston 12 ya da palette yoğun açıcı 11 ile karıştısam olur mu nasıl karıştırıliyor onu da bilmiyorum. Yardım edin lutfen
saç uçlarınızdaı sarı siyalık filan varmı
ombre setı ya da acıcı al uclarını ac ıstediğin kadar canım :)
Canım benım sacımda kullü kumraldı uclarına ombre serisinden aldım lorealım çn ama en açık ombreyı al kesin tutuyor
Canım benım sacımda kullü kumraldı uclarına ombre serisinden aldım lorealım çn ama en açık ombreyı al kesin tutuyor
canım dediğim gibi dün boyadım ben 9 ve 9.1 ile , kutudaki resimle alakası bile yok kaldı ki benim saçım açık kumral kendiside fotoda koyu cıkmış, her neyse çok sarı olmasa da açık kumral oldu beğendim. sarı olması için en en açık olanı almalısın .
uçlarının nasıl boyandığını bilmiyorum ben de. ama o şekilde saçlara bayılıyorum. seninde şuanki saçın hoş bence ucunu ancak oryelle açabiliyorlar , bi keresinde kuaföre karıştırtmıştım almıştım, kendim evde en alt kısma denemiştim olmuştu.
yapınca lütfen fotograf koy , bize de fikir vermiş olursun .
canım dediğim gibi dün boyadım ben 9 ve 9.1 ile , kutudaki resimle alakası bile yok kaldı ki benim saçım açık kumral kendiside fotoda koyu cıkmış, her neyse çok sarı olmasa da açık kumral oldu beğendim. sarı olması için en en açık olanı almalısın .
uçlarının nasıl boyandığını bilmiyorum ben de. ama o şekilde saçlara bayılıyorum. seninde şuanki saçın hoş bence ucunu ancak oryelle açabiliyorlar , bi keresinde kuaföre karıştırtmıştım almıştım, kendim evde en alt kısma denemiştim olmuştu.
yapınca lütfen fotograf koy , bize de fikir vermiş olursun .
Bu da ise yaramadı boyamayacagim artık nedense hiç bir boya tutmuyor[/QUOTE
En son halini çekip atabilir misin canım , ben de boyadım sen gibi Ombre 3 deneyim diyordum tam da( ışıltı olsun uçlarda diye
Canım ben sacımda boyalıydı birde cok boyatırım sacımı ben cok renk değiştirirm en son kumralken(senınkınden koyuydu hatta) ombre yaptım watsonstan aldım en acık ombre ama tuttu hemde yıpratma cok az olduEki Görüntüle 1455872 bu saç rengime
http://www.kozmetikbuketi.com/KOLESTON-SAC-BOYASI-120-ACIK-DOGAL-SARI,PR-199.html
bu linkteki koleston 12.0 açık sarı tutar mı sence uçlarına sadece
Hatta resminide koyayımEki Görüntüle 1455872 bu saç rengime
http://www.kozmetikbuketi.com/KOLESTON-SAC-BOYASI-120-ACIK-DOGAL-SARI,PR-199.html
bu linkteki koleston 12.0 açık sarı tutar mı sence uçlarına sadece
Hatta resminide koyayım