• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sac Uclarim neden hep beyaz, imdat!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Julliet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
42
0
36
Kars
Arkadasalar

Benim sacim belime kadardi ama hangi mantikla kut kestirdim hatirlamiyorum ama sonra sacim uzadi ve uclari kirildi
Kuafore gittim bayan model yapti ama kirikmarimi kesmedi bunun ustune tam uc hafta gecti yine gittim ve az kiriklarimi aldi ama hepsini degil sonra birdaha kestirdim :( sonra birsey fark ettim sac uclarimda beyazlama var yani kestikten sonra ucu beyaz kala biliyor :s bunun bir sebebi varmi?

Birde sacimin uzamasi lazim kisa sac bana hic yakismiyor :43:

Son düzenleme:
Canım daha önce hiç böyle bir şey duymadım. Tam beyaz mı yoksa altın sarısı gibi bişey mi?
Altın sarısı filansa onlar benim uçlarda da var kırılmaya meyilli saç anlamına geliyor. Ama beyazı hayatımda hiç duymadım. :26:

Canım daha önce hiç böyle bir şey duymadım. Tam beyaz mı yoksa altın sarısı gibi bişey mi?
Altın sarısı filansa onlar benim uçlarda da var kırılmaya meyilli saç anlamına geliyor. Ama beyazı hayatımda hiç duymadım. :26:

Simdi misal bir parmak kalinliginda sac ucu kessem tam makasin degidigi yani kesim yeri beyaz kaliyor :(

Back