Açık kumral (boyalı) saçımı palette tarçın bakır boyaya yoğun bakır kumral karıştırıp boyadım, ben kumral bakır tarzı bi saç istiyodum. Amma velakin kızıl oldum saçımda renk farkı olmamasına rağmen diplerim çok daha fazla kızardı. Saç uçlarım kumral gibi, saç diplerim kırmızı oldu Saçlarımda yıprandı epey bi. Tarçın bakırın saçtan aktığını okumuştum burdan zamanla kapanır mı bu fark? Yoksa bu renk farkını nasıl yok edebilirim istediğim renkten vazgeçmek zorunda kalmadan????
Bisüre bekle akan aksın, saçın rengi iyice otursun ondan sonra karar ver. Hem saçlarında dinlenmiş olur. Son resim saçının son rengi ise bence gayet hooooş
Hayır fotoğraflar aynı anda çekildi ama ışıktan herhalde farklı göstermiş uçlara doğru hoş bi renk oldu ama diplerim kirmizi bildiğin. Off
Eşimle ayriyiz epeydir yani ben memleketteyim o da yarın gelecek yanıma ona sürpriz yapicaktim ama ne bu halin dicek rezil olucamm
Canım aslında uçlarını bende sevdim küllü bakır gibi bi renk oldu ama işte diplerim açık kaldı küllü kumrala mi boyasam acaba dipleri azıcık tarçın bakır katsam icine ?