• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç uçlarım kumral gibi, saç diplerim kırmızı oldu :(

sunreir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
214
46
118
Açık kumral (boyalı) saçımı palette tarçın bakır boyaya yoğun bakır kumral karıştırıp boyadım, ben kumral bakır tarzı bi saç istiyodum. Amma velakin kızıl oldum saçımda renk farkı olmamasına rağmen diplerim çok daha fazla kızardı. Saç uçlarım kumral gibi, saç diplerim kırmızı oldu :( Saçlarımda yıprandı epey bi. Tarçın bakırın saçtan aktığını okumuştum burdan zamanla kapanır mı bu fark? Yoksa bu renk farkını nasıl yok edebilirim istediğim renkten vazgeçmek zorunda kalmadan????

Fotoğraf koymaya çalışıcam şimdi bi fikir verin n'oluuuur... $2013-01-24 22.01.11.jpg $2013-01-24 21.59.40.jpg $2013-01-24 22.00.18.jpg

Kızlar yok mu bi fikriniz? Yine kuaföre gidip bi ton para vermek istemiyorummmm.

Kızlar yok mu bi fikriniz? Yine kuaföre gidip bi ton para vermek istemiyorummmm.

Bisüre bekle akan aksın, saçın rengi iyice otursun ondan sonra karar ver. Hem saçlarında dinlenmiş olur. Son resim saçının son rengi ise bence gayet hooooş:3:

Hayır fotoğraflar aynı anda çekildi ama ışıktan herhalde farklı göstermiş uçlara doğru hoş bi renk oldu ama diplerim kirmizi bildiğin. Off :(
Eşimle ayriyiz epeydir yani ben memleketteyim o da yarın gelecek yanıma ona sürpriz yapicaktim ama ne bu halin dicek rezil olucamm

bence saç rengin çok güzel ayrıca saçında güzel ben çok beğendim:16:

Canım aslında uçlarını bende sevdim küllü bakır gibi bi renk oldu ama işte diplerim açık kaldı küllü kumrala mi boyasam acaba dipleri azıcık tarçın bakır katsam icine ?

Back