Saç Rengi ve Saç Boyama Saç uçlarım kızıl?

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
26
Benim saçlarım normalde koyu sarı ama anlayamadığım bir nedenden kızılımsı bir renk olmuşlar. Salık halde belli olmuyor ama topuz yaptığımda uçlar daha açık duruyor ki yakından bakıldığında ton değil renk farkı var. Kızılımsı yani normal saçımdan daha açık sarı bir ton değil de başka bir rengin açık tonu gibi.

Şimdiye kadar saçıma hiçbir işlem uygulamadım. Bir kaç yaz önce çekildiğim bir fotoğrafta saçlarım da hafif turuncluluk var. Bahsettiğim uçlardaki renk de o yazdan kalma sanırım. Saçımın güneşte açılıp o hale geldiğini düşündüm ama güneşte neden kızıl açılsın ki? :44:Çocukluğumda falan da turuncu saçlı değildim gayet turuncu olmayan sarı saçlarım vardı. :44:

Sorum şu, şimdi ben güneşe çıkarsam ve saçlarımın rengi açılırsa turuncu mu açılır?

fotoğraf varmı güneşte çekilen? çok merak ettim. Bir de daha önce saç kızıla boyalı ya da bakır tonlarındamıydıki? o zaman boyadığınız sarının içinde bakır tonları olabilirmi?

fotoğraf varmı güneşte çekilen? çok merak ettim. Bir de daha önce saç kızıla boyalı ya da bakır tonlarındamıydıki? o zaman boyadığınız sarının içinde bakır tonları olabilirmi?

Fotoğraflarım telefonda kaldığı için buraya aktaramıyorum. Zaten deşifre olurum yaparsam

Şu ana kadar saçımı hiç boyamadım, zaten ilginç olan kısım da burası. Diplerimden çıkanlar sarı uçlarım kızıl gibi :26: Görüntü açısından sorun yok zaten kesitirince gidicekler ama saçım güneş etkisiyle açılırsa kızıl tonlarında mı açılacak acaba. Kızıl istemiyorum çünkü :26:

aynen kızılı bn de sevmiyorum.. küllü tonlarında bi sarı yap öyleyse. Benim şuan küllü kumral üzerine uçları hafif ışıltılı... ışıltılarım konu başlığı adında ben de paylaştm bi bakarmısn kızıllık bn de sevmiyorum çnkü...

Boyamayı pek düşünmüyorum ama umarım bir daha kızıllık olmaz saçımda. :44:

Bakıyorum konuna hemen

Boyamayı pek düşünmüyorum ama umarım bir daha kızıllık olmaz saçımda. :44:

Bakıyorum konuna hemen

teşekkür ederim konuma baktığın için... peki merak ettm kendi saç rengin nedir? boyamak istemiyorsan bi de kızıllardan sıkıldıysan uçtaki kızılları biraz kestirip kendi rengine boyat istersen. Bu da bir fikir tabii ama sen bilirsin.

kendi saç rengim sarı, ama koyu bir sarı. Boyatmak istemiyorum çünkü kuaförler saçı mahvediyor, en basitinden saç kesimini bile istediğim gibi yapmıyorlar

Eğer saçların sıcak bir sarı tonuysa açılırken kızarabilir. Doğal olduğu için sana gidiyordur o renk takılma, ama çok rahatsız oluyorsan sarı saçları küllü tona çeviren şampuanlar var onlardan kullanabilirsin.

Ya ben o şampuandan çok aradım bulamıyorum kozmetikçilere sorduğmda da bildiğin dalga geçtiler öyle birşey yok olurmu hiç boyamı bu diye. İzmirde nerde bulabilirm onu bilen varmı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kozmetikçiler kozmetik konusunda senden benden daha cahiller bunu anladım artık ben. Lorealin silver şampuanını nasıl bilmezsiniz, ne biçim kozmetikçisiniz siz diye yerin dibine soksaydın keşke onları. Ben de İzmirdeyim ama inan bilmiyorum nerde bulunur, uzun zamandır merkezden uzağım. İnternetten almayı dene istersen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…