• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ TONUMU NASIL EŞİTLERİM? YARDIM :(

ecedgn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2020
5
1
1
26
Merhabalar. Saçımı tarçın bakır rengine boyadım. Ondan önce bir sarı ile hafif açmıştım. Sacımda kahverengi boya vardı -ne kadar akmış olsa-. ve üç-dort parmak kadar da kendi dibim. Kendi dibim haliyle daha turuncu dururken - böyle olacagını tahmın ettım ama bu kadar fark beklemıyordum. Altlara dogru koyuluk oluştu bunu zamanla düzeltebilmem mümkün mü? Çünkü bu rengi kullanmak istiyorum :( Yani demek istediğim şu bi kaç ay ust uste bu rengı vurdugumda alt tonu açmam ve diplerle birazda olsa eşitlemem mümkün müdür?

Üst üste boyadığında alttaki koyuluklar açılmaz daha da koyulup yanar. Renk eşitliği için saçının dibini elleme, geri kalanı açman lazım ama önce açmaya alttaki koyulardan başla, orda biraz açıp yine dipler hariç üstlere doğru açarak işlemi tamamla. Açma işlemi sıkıntılı birşey beceri ister. Tavsiyem saçını yine kendin boya ama açmayı kuafor yapsın.

Üst üste boyadığında alttaki koyuluklar açılmaz daha da koyulup yanar. Renk eşitliği için saçının dibini elleme, geri kalanı açman lazım ama önce açmaya alttaki koyulardan başla, orda biraz açıp yine dipler hariç üstlere doğru açarak işlemi tamamla. Açma işlemi sıkıntılı birşey beceri ister. Tavsiyem saçını yine kendin boya ama açmayı kuafor yapsın.
Saçımı hiç açmak istemiyorum dediğim gibi olmayacaksa da yeniden küllü kahve tonlarına boyamam gerekecek sanırım. Bi öneriniz var mı? Bakırı kapamak adına

Açmak istemiyorsan bırak koyu kalsın. Kestirerek kurtulursun. Her markanın renkleri farklı. Mesela palettenin daha sarımsı küllü renkleri varken kolestonun daha yogun yeşilimsi grimsi tonları var. Bakırı küllü ton bir nebze kapatıyor ama bazen istenmeyen sonuçlar da oluyor. Siz kızıllığı almış kahve beklerken ortaya yeşilimsi koyu kahve çıkabiliyor ya da kendi dibiniz güzel tutarken altlar bakir yansımalı olabiliyor. Buna saçınızın renk alma yapısı da eklenirse hayaller hayatlar gibi bir sonuç ortaya çıkabilir :) Dediğim gibi mükemmel sonuç için iyi bir kuaför ya da çok iyi marka boya şart. Tabi her renk değişiminde ben açmayı tercih ederdim kendimde daha sağlıklı sonuç için. Bunu çok sık yapmazdım sonuçta saçın sağlığı renginden daha önemli.

Bırakabılecegım bır renk olmadı ahhah ki ben saçımı renkten renge sokmuş bırıyım turuncu oldu bıldıgınız ve bakmaya katlanamıyorum. Büyük ihtimal akıtmayı deneyip 6-7 tonlarında küllü bi renk vuracagım umarım yeşilolmaz :DTeşekkürler.

6.01 koyu bir kahve olur. Koyu kumral olarak geçer ama renk üzerine yapıldığında koyu kahve oluyor. 7.01 ile başlayın. Tam kapatmazsa sonraki ay tekrar 7.01 boyarsınız.

23 sene aynı renge ,aynı kuaföre , aynı kişiye boyatmış biri olarak
konunu ağzım açık okudum ,

mor sampuanla yikayin belki bi nebze turunculugu alir ama bence en iyisi isinin ehli bi kuafore gidip duzelttirmeniz.

Merhabalar. Saçımı tarçın bakır rengine boyadım. Ondan önce bir sarı ile hafif açmıştım. Sacımda kahverengi boya vardı -ne kadar akmış olsa-. ve üç-dort parmak kadar da kendi dibim. Kendi dibim haliyle daha turuncu dururken - böyle olacagını tahmın ettım ama bu kadar fark beklemıyordum. Altlara dogru koyuluk oluştu bunu zamanla düzeltebilmem mümkün mü? Çünkü bu rengi kullanmak istiyorum :KK43: Yani demek istediğim şu bi kaç ay ust uste bu rengı vurdugumda alt tonu açmam ve diplerle birazda olsa eşitlemem mümkün müdür?
Aynı renge bende boyadım bi kç hafta önce dipleri kendi rengim kahve rengiydi uçları kızıldı. Bi kaç kere aynı rengi yaparsanız eşitlenşz ama diplerinden çok uçlarına uygulayın bence

Back
X