Şampuan ve Saç Kremleri Saç tipime uygun şampuan önerilerinizi bekliyorum

xpocahontas

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
7
0
16
İstanbul
Merhaba

bana yardımcı olabileceğinizi düşündüğüm için markete gidip şampuan almadan önce buraya problemim hakkında konu açmaya karar verdim.
saç tipim normal ama uçlara geldikçe kuru ve koparak dökülme var bu yüzden saçlarımı tarayamıyorum kolay da taramıyor ama taramazsam da ayrık ayrık durduğu için hoş bir görüntü olmuyor.

kırmızı üstlü çekilen fotoğraf 2 ay önce çekildi, diğerlerini şimdi çektirdim örnek olarak göstermek için.
kırmızı üstlü çekildiğim fotoğrafta kullandığım şampuan: pantene doğal sentez güç ve parlaklık şampuanını bir de saç kremini kullandım, kolay taranması için gliss'in cansız ve mat saçlar için saç spreyini kullandım haftada bir kerede avonun advange yeşil kapaklı olan serumunu kullandım 2 ay boyunca bunları kullandım sonra bunları kullanmayı bıraktım (pantene şampuan ve saç kreminde ne kadar yıkarsam yıkayayım saçlarımı sanki köpük kalmış hissi uyandırdı bende bir de yapışık yapışık oldu saçlarım ağırlaştı sanki)

gri üstlü olan ayrık (çalı süpürgesi) olan saçlarımda bimden aldığım bioblis şampuanı kullandım saç kremini kullanmadım (hiç bir etkisi yok saçları açmıyor), pantenenin saç maskesini yaptım saçlarımının uçlarına saç kremi niyetine, duştan sonra kolay taranması için de yine pantene doğal sentez serisinin tarama ve şekillendirmeden doğan yıpranmalara karşı olan güçlendirici serumunu kullandım.

fazla uzatmadan siz hangi şampuanları neden kullanıyorsunuz yani hangi etkiyi yapıyor sizde bir de şu anlattıklarımdan yola çıkarak ben hangi şampuanı kullanmalıyım.

çok mağdurum tavsiyelerinizi bekliyorum kızlaaaar ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…