• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Saç Spreyi Tercihiniz Nelerdir ???

Asortie

bun@luzumvar..
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
9.319
604
448
39
saç spreyi tercihiniz ne kızlar hangisi güzel bilgisi olan kalıcı olsun ama

B2B diye bi marka var onlarin sac sprayleri cok dayikli .. kuzenimin dugununde-super strong´unu kullandim wallah sacimin ustundede yattim ama birsey olmadi.

tavsiye ederim

ben senelerdir HOBBY kullanorum memnunum tavsiye ederim avonunkide var ama hobby daa güsel süprizzzzz

bnde sansiro kullanıorumm özel günler için sper dayanıklı normal gün içinde az sıkarsan eğerr o zamnda kullanışlıı,tavsie ederm jnm

meliss_a b2b yi nerden bulabiliris her kosmetikçide war mıdır bide fiyatı ne kadar bahsettiin kadar tutucuysa ben de almayı düşünüorum..

meliss_a b2b yi nerden bulabiliris her kosmetikçide war mıdır bide fiyatı ne kadar bahsettiin kadar tutucuysa ben de almayı düşünüorum..

bazi kuaförler satiyor canim ama kozmetik yerlerde bilmiyorum satiliyormu.Istanbulda klass kuaförlerde zaten bunu kullaniyorlar hm bi normal 250ml b2b (yani be two be) 16 ytl filan umarim bulursun

b2bnin ayrica sac jöleside var waxida aynen bulunuyor.

sprey kullanmasamda tercihim her zaman köpük :D bi arkadaşımdan duydum akat çok güzel diye methediyodu canım benim :)

loreal hic belli olmuyo ama cok iyi parlaklik verio ve sekli koruyo duz saca bile skiodum ben ama simdi artik kullanmiyorum sacima pek oyle seyler

nivea hair care hacim veren saç spreyi kullanıyorum saçlarım düz hiçbir şey yapmadan direk onu sıkıyorum en ufak bir sertleşme olmuyor saçlarım yine yumuşacık çok memnunumsengözlerimebaksanab

AKATGARDı güzel ben kullanıyorum memnunum fiyatıda çok uygun büyük boy 4,5 tl deneyin bence sertlikde yapmıyo

wellaflex wella nın sıpreyı mukemmell sonuccc benım sacım sekıl almazdıı sınerdıı ama bunu 2 yıldan berı kullanıyorum cok rahatım sekılderıyorums acımı aynenn kalıoo cok rahat edıyorum tavsıye ederım

Down Under Naturals Fruit Kicks nar ve greyfurt özlü volum verici saç spreyi kullanıyorum saçı kaskatı yapmadan doğal görünüm ile tutuş veriyor.Ben çok memnunum.Ürünü büyük parfümerilerde ama en kolay watsons mağazalarında bulabilirsiniz rahatlıkla.Fiyatı da 14 tl olması lazımdı.Resmini de ekliyorum

kick6.html

got2b'nin sac spreyi cok guzel dun kardeslerimin mezuniyet torenleri vardi onlarin saclarini ben yaptim aldigim spreyi kullandim gercekten cok guzel

Back