Saç Şekillendiriciler saç spreyi önerisi olan?

yesilboncuk972

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
156
0
96
Bursa
arkadaşlar saçların şeklini korumak için sprey v.b. bişey istiyorum ama yapış yapış olmayan yada sıktığında kazık gibi kalmayan normal kendi saçınmış gibi bişey istiyorum öyle bir saç şeklini koruyucu önerisi olan var mı??:enbuyukkk:

bende bugüne kadar birsürü siprey kullandım ama hepsi kaskatı yapıyo saçları..eğer yapmayan varsa bende bilmek isterim vallahi fisfisfis

ßende Taft Kullanıyorum Doğal bir Görünüm we kaskatı Olmamasını istiyosanız Gri Renk Olani deneyin Ama En etkilisi Siyah Olan..

Evt cnm o öle kalıntı bırakmaz normal sabitleyicidir..ßenm saçımı tutmuyo ama bilmiyorum ben laciwert olanını aldım:)

taft'ın yeşil olanı saçı hacimlendiren bir sprey. gerçekten de esnekliği kaybolmuyor saçın. yapış yapış da olmuyor, tarayınca kalıntı da kalmıyor. bundan önce grisini kullanmış ve memnun kalmıştım. bir de siyahını alayım bakayım. asla dayanmayan buklelere sıkayım bakalım umarım işe yarar.

Ben köpük kullanıyordum Pronwer markası ama taft ın da iyi olduğunu biliyorum nede olsa arkasında Schwarskopf var :)

Annemin uzmanlık alanı sprey.. O da birsürü sprey kullandı. Kimisini sinir olup fırlattı :) Şu sıralar fixegoiste kullanıyor. Fiyatıda çok uygun. Ne zamandır bunu kullandığına göre memnun oldugunun göstergesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…