bende banyodan sonra zor zaptediyorum saçlarımı..düzleştirene kadar anam ağlıyor o da ne kadar guzel olabılır sen düşün..sanırım saçımızın cinsinden kaynaklanıyor..kuaför bile fön cekerken asılıyor da asılıyor saça
eğer saçların yanıksa ve yıpranmışsa her zaman saman gibi görünebilir ve saç kesimiyle de alakalı olduğunu düşünüyorum. ben katlı kestirdiğimde toplayıp açtığımda fönlü gibi duruyordu ama ben de şuan hiçbi şekil veremiyorum
eğer saçların yanıksa ve yıpranmışsa her zaman saman gibi görünebilir ve saç kesimiyle de alakalı olduğunu düşünüyorum. ben katlı kestirdiğimde toplayıp açtığımda fönlü gibi duruyordu ama ben de şuan hiçbi şekil veremiyorum
eğer acelen varsa ve saçların koyun yünü gibi duruyorsa Gliss'in sıvı keratinini çalkalayıp saçlarına uygularsan kırıklarını aldırmış gibi parlak bir görünüm elde edersin ama yıkayınca tabiki eski haline dönüyo. kalıcı olarak saç bakım ürünleri tavsiye ediyorum ama şimdiye kadar cesaret edip bakım kremi kullanamadım ben çünkü genelde pahalı oluyolar ve bi işe yaramazsa gerçekten pişman oluyosun