Saç Şekillendiriciler saç şekillendirme seti kullananların önerisi

burkan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
26
0
86
42
Ankara
arkadaşlar merhaba ya ben saç şekillendirmek için set almak istiyorum bu 8 - 10 parçalı olanlardan konulara baktım ama böyle bir başlık göremedim tavsiyelerinizi bekliyorum kullanıpta markasından memnun kalan varmı birde markaların kaç dereceye kadar çıktığını yazarsanız benim bildiğim düzleştiricide en az 200 maşada ise en az 180 cevaplarınızı bekliyorum

arkadaşlar hiç saç şekillendirme seti kullanan yokmu yaaaaaaaaa
bir marka ismi istiyorum kullanıpta beğenen kimse cevap vermemiş :)))))

cnmmm bennn 4 sene önce aldımm set olarak hiç bir işe yaramıyor malesef 1 kere kullandım baktım boşuna almışım ondan sonra saç düzleştirici ve maşayı ayrı aldım hemde çok ucuz canımmm öle dedigin fiyatlard deil benim aldıklarım..
king in saç düzleştiricisini aldım 45 tl..
bide philips in saç maşasını aldım 49 tl...
ikiisnden çok memnunum...hatta evlenecegim için bunlar kardeşimde kalcak ben aynısından yine alcam:)

canım sağol ya bende kararsız kaldım tekmi alsam setmi diye bu maşayla düzleştiricin kaç dereceye kadar ısınıyor

cnm düzleştirici 200 derece olması lasım tam hatırlayamadım şimdi çünkü ben hep 170 derecede yapıyorum..saç maşasıda sabitttt derecesi var ayarlamalı deil..ama cidden çok memnunum ..benden görüppp alan en az6-7 kişi var etrafımda bide bunları alırken deneme fırsatın var bakarsın begenmessen almassın o sıra:)set olarak hiç ama hiç tavsiye etmiyorum benimki aldıgım gibi duruyorrr..
bu maşayla yaptım cnmmm çok sık dalga istersen ince sarman gerekiyor böle geniş istersende kalın sarman yetiyor:)günlük kulanım için genelde böle geniş dalga yapıyorum..özel günlerde düğünde falan daha ince sarınca yogun dalgalı oluyor:)

Son düzenleme:
arkadaşlar hiç saç şekillendirme seti kullanan yokmu yaaaaaaaaa
bir marka ismi istiyorum kullanıpta beğenen kimse cevap vermemiş :)))))

Ben hiç kullanmadım,çünkü kuafördeki maşalar bile dümdüz saçımı dalgalaı yapmayı beceremiyor,

Yani çok zor yapıyorlar,bir saatte iniyor geri,

Sana tavsiyem aşagıdaki adreste,

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-s...r-rotating-sac-duzlestirici-kullanan-var.html

Ben bundan almayı düşünüyorum,

Biraz pahalı ama çok işe yaradığı ortada,

Sen hiç zahmet çekmeden kendi dönen kısmıyla harika yapıyo saçı,

Videoları izle sitesinde çok süper bişey,

Para biriktircem alcam inş...

slm kızlar ben geçen hafta rowentanın saç şekilendirme setinden aldım. 8 parçalı, maşa, ince maşa, kalın maşa, düzleştirici, tost yapan plaka ve bi de fırça gibi bi ucu var. 80 tl ye hem de taksitle aldım. memnun kaldım. tavsiye ederim. ilk defa kendi saçıma maşa yapabildim :)

kızlar cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bende fikrimi değiştirmiştim ama son mesaj yine kafamı karıştırdı arkadaşım setin üflemelimi yoksa derecelimi dereceli ise derece ayarını yazarmısın derecesi benim için önemlide senden cevap bekliyorum canım

ay kusura bakma ne olur bu mesajı yazdım bir daha bu konuyu bulamadım:(

benimki ısıtmalı. yani üflemiyor. ama derece gösteren bi yeri de yok
açıkçası alırken ben de kaç dereceye kadar ısıtıyor bu diye tutturdum. bi türlü anlayamadım. ancak kullanınca yeterli derecede ısıttığını fark ettim. philips saç düzleştirici kulanırken 190 a kadar ısıtıyordum bazen 200. ancak o zaman işe yarıyordu.

bu setin maşası ve tost yapan plakasından çok memnun kaldım. uzun süre kalıcı, saçlarımı yıkamak zorunda kalmasam belki bir hafta durur:)

Arkadaşlar aradan 3 yıl geçmesine rağmen cevap yazıyorum sorunum şu; Alman malı saç şekillendirici seti hediye geldi fakat bilmediğim başlıklar var ve araştırmama rağmen birşey bulamadim. Maşa haricindekilerini kullanmayi bilmiyorum açıkçası yardımcı olursanız sevinirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…