• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Saç Şekillendirici Tavsiyesi

Geljy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
5
0
86
39
İstanbul
reminghton saçları mükemmel düzleştiriyor, tavsiye ederim arkadaşım ama braun kullanmadım hiç, bilemiyorum aralarındaki farkı.

ben buradaki yazıları okuyarak 4 ay kadar önce braun es2 aldım.kesinlikle harika bir ürün.es3 boyalı saçlar için diye biliyorum.benim şahsi fikrim braun kesinlikle muhteşem.

Yorumun için teşekkürler.
Birde saçım uzun olmasından dolayı geniş plaka tercih etmem daha iyi olur gibime geliyor.

remington canım kesinlikle ben de saç maşası aldım remingtondan harika tek kelime ile saçımı 4 parçaya bölüyoum kalın kalın alıyorum maşa ile sanuç muhteşem oluyor

maşayı alırken de düzleştiricisine baktım canım terapilisini tanıttı satıcı bayan bir bayana yaptı saç elektiriklenmesi diye birşey yok ve ayrıca fön çekmişsin gibi yumuşk oluyor saçlar tabakaları yeşildi...

mutlaka bi dene ben çok beğendim... ama bende başka markanın olduğu için düzleştirici almadım sadece maşa aldım.... bunu görseydim kesinlile bunu alırdım bebeğimmm....

orda dene bence bi yerine yaptır sınra gez o gün alma beğenirsen ertesi günü git al tatlımmm be öle yaptım maşa için:)))

Remington'u bende yeni duymuştum birde braun'a öyle bir benimsemiştim ki birden kafam karıştı. Peki yukarda gösterdiğim remington'un 2006 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz. Kalın maşalı benim için daha iyi olur sanırım :)

şimdi kalın maşalı tercih etmiyorlarmış çünkü gerektiğinde kıvırcık ta yapılıyormuş ince plaka ile onun için bilemicem gülüm ama marka sorarsan kesinlikle remington tavsiyemdir canım

braun kulllanıyorum elsidili iyon verrenden ama memnun değilim .size tek önereceğim marka phlipstir saçları dümdüz yapıyo günlrce kalıyo ve kesinlikle kabartmıyo. saç düzleştiricim olduğu halde bide phlips alıcem tek kelimeyle süüüüper kızlar bi deneyin derim ve 10 dk saçınız dümdüz oluyor.

Bende bugun Remington 2006 modelini değiştirme kartım ile geri götürüp yerine Braun ES2 aldım.
Maşası kalın olduğu ve ağır olduğu için rahat kullanamadım bu nedenle geri götürmeye karar verdim.
ınce maşalısı olan 2004 modeli ve Braun ES2 modelini saçımın ayrı iki tarafınada uyguladım ve rahatlık düzleştirme perfomansı ve canlılığı ile Braun ES2'yi seçtim. Remington biraz solgun bırakmıştı ve teflon kumaş olduğu için saçımdan ES2 kadar rahat kaymıyordu. Biraz daha hafif olmasından dijital ve rahat kullanımından dolayı ES2 'yi seçtim ve şu an memnunum teşekkürler arkadaşlar.

mrb arkadaşlar acil bir düzleştiriciye ihtiyacım var braun ve phılıps arasında kaldım lütfen fikirlerinizi paylaşın kafam cok karıştı:uhm:

remington s1031 kullanıyorum ince plakalı gerekirse bukle de yaparım ya da saçımı kısattırırsam da kullanırım diye düşünerek almıştım
henüz bukleyi pek beceremesem de oldukça kısa sürede gayet düz saçlar yapabiliyorum ve saçlarım zarar da görmedi
sanırım en çok koruma özelliği olan marka remington zaten hangi mağazada danışsanız remington bu işin ustasıdır derler

braun es3almada ne laırsan al saçlarımı düzleştirmiyor bir saat yğraşıyorum hem saçlarım yakıyor hemde süpürge gibi oluyor.iyon özelliğ hikaye parlatmıyor

Back